Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vihet egy lány egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vihet egy lány egy pasit randira?

Figyelt kérdés
Egyik ismerösömmel fogok találkozni, régóta ismerjük egymást, és lehet lesz belőle valami. Este fogunk találkozni és szeretném elvinni valahova. Étterem, mozi, kávézó, kilátó ilyenek kilőve, mert mégse fizethetek én, a látványosságokat már ismeri, és messze is vannak. Egy panel lakótelepen lakunk. Felhozni nem akarom. Nem tudom mit lehetne csinálni. Leülni egy padra az kicsit unalmas. Valakinem nem lenne ötlete? Megköszönném! 22 L

2012. jún. 24. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
filmezzetek, csinálsz pár szendvicset és kész. Amúgy az fizet, aki elhív, vagy felesbe osztoztok a költségeken.
2012. jún. 24. 23:18
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem akarom felvinni hozzánk. Valami érdekes, vicces dolgon gondolkozom, de nem jut eszembe semmi.
2012. jún. 24. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Strand? Igaz késő lesz, de éjszakai fürdő. Igényesebb kocsma(biliárd,csocsó,ping-pong,darts) és ott maximum egy italt kell fizetned, semmi többet utána ha normális a srác, akkor mondja, hogy ezt a kört én állom :) vagy valami egyéb.
2012. jún. 25. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!