Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha randira hívtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha randira hívtok egy teljesen normális lányt akkor mi az elvárásotok, hogy nézzen ki?

Figyelt kérdés

ugyértem h. sok smink legyen rajta, esetleg semmi...csinosan öltözzön vagy hétköznapi ruhába? mi a véleményetek?

Kort és nemet is írjatok légyszí:)

15/L

2012. jún. 23. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen túlcsicsázva,de érezni lehessen,hogy csinos akár lenni.Kis extra smink/átlagnál jobb ruha elég 16/f
2012. jún. 23. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell oda 4 kg smink egy szolíd megteszi ruha nekem pl.:1 jo kis top ami szép jó esztétikus nem csöcskidobó de ne i stakarjon mellé pedig vegyél fel egy passzos farmert (sötétebbet)
2012. jún. 23. 00:09
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Semmi extra elvárásom nincs. Az sem baj, ha smink nélkül egy teljesen hétköznapi ruhában jön, így legalább meglátom a természetes szépségét :)

Meg aztán hiába sminkeli egy lány agyon magát, vagy megy el a legcsinosabb ruhájában, ha a sráccal nincsenek " egy hullámhosszon".

19f

2012. jún. 23. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
2# voltam 25/F
2012. jún. 23. 00:10
 5/7 Hole Hunter ***** válasza:

15 évesen max a szépségedet tudod eltakarni...felesleges.

Öltözködésben sztem hétköznapi bőven elég...persze, kinek mi a hétköznapi. Üdv. 44/VP

2012. jún. 23. 00:14
 6/7 anonim válasza:
Hát ha én elhívtam egy csajt akkor már tetszett szóval ne izgulj rá nagyon :) persze nekem mindig jól esett ha egy csaj szépen igényesen felkészült pl kifestette a körmét, szemét miattam, de ne gondolj sokra..:) 16f
2012. jún. 23. 02:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen rajta semmi smink. Akkor legalább látszik a természetes szépsége, és nem álcázza magát.
2012. jún. 23. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!