Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el a lányt randira?
Pár perce ezt loktem egy másik kérdésre (lehet az is te valál)
Hívd fel és érthetoen beszélj, ne dadogj, valami ilyesmit mondj: "Heló, azért hívlak, mert szeretnék veled találkozni mostanában. A péntek jó?
a)nem? Akkor találkozzunk szombat estefelé!
b)igen? Rendben akkor a 7 jó? Okés akkor elotted leszek 7-kor."
NE kérdezd meg hogy van-e kedve kijonni! Akkor elkezd gondolkodni, hogy hú van-e kedvem? és valami olyasmit mondhat hogy neki mindegy, vagy felolem. De ha felszólítod, hogy "Találkozzunk, mert meg szeretnélek kozelebbrol ismerni!" akkor azt veszi le, hogy hú ez komolyan gondolja. Dominanciát sugallsz és ez bejon a csajoknak. De ha mindezt lerendeznéd éloben, akkor talán már ott nedves lenne. Ja és ez fontos: te tedd le a telefont: "Akkor 7-kor ott vagyok elottetek, csak ennyit akartam, szia." BUMM lerakod
Mellozd a csá-t, csovit, szevaszt, a heló még elmegy.
Az utolsó nagyon megmondta. Legközelebb nekem is ezt kéne csinálni :D Pont, hogy magabiztosnak és bátornak fog gondolni, ha ilyen határozottan lépsz fel. A hívás valamivel jobb, mint az sms. és a legjobb köszönés a szia :D
A Facebook nagy előny, ha van. Nem kell ráfüggni, csak csinálj egy jó profilt, ami menőnek, közösségi embernek mutat be. Nagy vállalatok külön embert vesznek fel erre, hogy népszerűsítsék magukat fb-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!