Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira a pasit?
Járok különtanárhoz hetente egyszer, és pont előttem jön ki az óráról egy srác, eléggé tetszik, jófejnek is tűnik mert pl. ha találkozunk a szűk folyosón elenged, meg ha ajtóban találkozunk akkor is elenged, mindig köszön stb. A kérdés, hogy milyen szöveggel hívjam el? És szerintetek nem gáz, ha akkor hívnám el, amikor pont cserélődünk a tanárnál a kertjében? mert máskor nem látom csak hetente egyszer. Tehát hogy kérdezzem meg?:) és hova menjünk?:) első randi lenne, én 16 vagyok, ő 18! ja és én, lányként hívnám el :S:D
Remélem mindent leírtam, ha valamit nem értetek, kérdezzetek és előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
"Hé szia! Mi újság? - mond vmit - Az tök jó! Lenne kedved eljönni velem valamikor valahova?"
Ha nem is akar eljönni, akkor sincs gáz, mert nem vagy rákényszerülve a társaságára. Sok vesztenivalód nincs.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!