Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randira a vont barátnőm barátnőjét?

Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, mindkét lány 16, az egyikükkel jártam, de még sulikezdéskor kb egy hónapot. Folyton együtt vannak, és nem tudom hogy menjek oda hozzá... Ugye mikor az elsőre hajtottam nem volt gáz kettejükhöz odamenni, de így az, mert nem nagyon vagyunk jóba :/
2012. febr. 11. 22:19
 1/5 A kérdező kommentje:
shit az volt akart lenni
2012. febr. 11. 22:23
 2/5 cathilina ***** válasza:
100%
Főleg sehogy. Ha az exed rühell, akkor valószínűleg a legjobb barátnője is az ő oldalán áll.
2012. febr. 11. 22:24
 3/5 tetro ***** válasza:
mi az hogy vont barátnő?
2012. febr. 11. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát igaz h vloszinüleg a banője oldalán áll, de h ha bejössz neki, akk titokban bele fog egyezni...:) amugy meg simán, egyik haverodat megkéred h hivja el azzal az indokkal, h személyes ügyről kell beszlnie, aztán hozzád vezeti:)
2012. febr. 11. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a csaj leáll veled, az tuti bökni fogja az exed csőrét és lehet, h emiatt megromlik a kapcsolatuk, gondolom ezt nem akarod. Plusz, még ha bele is nyugszik, h randizz a legjobb barátnőjével, ott van az érzés, h ő is ott van veletek, végül is az egészet meg fogja tudni a barátnőjétől.
2012. febr. 12. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!