Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen randira hívós üzenetről?

Figyelt kérdés

"Szia! Nem akarlak zavarni, de az életben néhány dolgot meg kell tennünk, mert ha nem, akkor akár egész életünkben bánhatjuk. XY haverja vagyok (ma délelőtt találkoztam egy volt osztálytársammal, és vele volt ez a srác is) és nagyon megtetszettél nekem. Szeretném megkérdezni, hogy adnál-e esélyt arra hogy találkozzunk?"

De amúgy a hello-hello-n kívül semmit sem beszéltünk, még csak nem is néztem rá férfiként :D erre ír egy ilyet...

2012. febr. 9. 22:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Te mit gondolsz?
2012. febr. 9. 22:51
 2/28 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés hogy én mit gondolok, hanem hogy ti mit gondoltok :D

Én amúgy semmit. Meglepődtem, meg őszintén szólva nem szeretem az ilyen nyálas szövegeket. Vagy ez nem nyálas? :D Áhh nem tudom, nem tetszik a srác...

2012. febr. 9. 22:53
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne találkozz vele. Ennyi. Slussz:)

Ok?

2012. febr. 9. 22:54
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik a srác, ne ismerkedj vele. Ennyi...
2012. febr. 9. 22:55
 5/28 anonim ***** válasza:
79%
Bátor. Hidd el az ilyenhez erő kell még egy férfinek is. Ha nem tetszik ne sértően, de add a tudtára. Amúgy a legnagyobbat mindíg a kigyúrt macsókban fogsz csalódni. Egy visszahúzódó gátlásos ,naív fiú sokkal jobb férj lesz, mint egy vagány macsó.
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem nyálas.

De,ha neked nem tetszik,hát ne találkozz vele. Ő megpróbálta. (ellenben sok más mai "férfival")

7/28 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, ez a baj hogy nem tetszik a csóri gyerek. Amúgy ebbe a nyálas ? Tiszta sor amit írt,ráadásul nem az a tipikus sablon szöveg.

De ha nem jön be neked inkább mond meg neki őszintén,de tapintatosan.

17/L

2012. febr. 9. 22:56
 8/28 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem Férfi, aki határozott és van önbizalma is.

Sokkal tisztább, hogy közli a szándékait, a miértjét, mintha valami gagyi dumával próbálkozna...

Gondolom kineveted. Nagy hiba.

Hogyan legyen Férfi a Férfi?

2012. febr. 9. 22:57
 9/28 anonim ***** válasza:
Azért nem gondoltam volna, hogy ezt itt látom viszont. Tekintsd az egészet tárgytalannak. Ez azért vicces...
2012. febr. 9. 22:58
 10/28 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk ha tetszene a srác oda lennék hogy írt egy ilyet, de így furcsállom. Mert amúgy nem is beszéltünk semennyit sem. Nem is gondoltam hogy megtetszettem neki, semmi jelét nem láttam ennek. Ugye elköszöntem tőlük, aztán este látom az üzenetet. Szóval elkérte a volt oszt.társamtól a számomat és úgy írt egy sms-t.

Na de köszi a válaszokat.

2012. febr. 9. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!