Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti meddig gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti meddig gondoltok ezen? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nos egy lánynak, akivel több van köztönk barátság már jó ideje. És azt mondtam neki, hogy nagyon fontos nekem és bármit megtennék kérte. Erre azt válaszolta hogy gondolkodnia kell rajta. Nem letámadtam, nem azért mondta ezt, mert ő neki is fontos vagyok, ezt mondta többször is. Arra lennék kíváncsi hogy ti, lányok, meddig várnátok ebben a szituációban?
2012. febr. 8. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
ha szeretném a fiut akkor igent mondanák
2012. febr. 8. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha én is éreznék valamit a fiú iránt igent mondanék... Mit kell ezen gondolkozni. Szerintem csak kifogást keres és hamarosan jöhet a maradjunk csak barátok dolog... :D
2012. febr. 8. 20:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, pedig tiszta szívemből szeretem. És ezt mondtam is neki.
2012. febr. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!