Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen randira hívós üzenetről?
"Szia! Nem akarlak zavarni, de az életben néhány dolgot meg kell tennünk, mert ha nem, akkor akár egész életünkben bánhatjuk. XY haverja vagyok (ma délelőtt találkoztam egy volt osztálytársammal, és vele volt ez a srác is) és nagyon megtetszettél nekem. Szeretném megkérdezni, hogy adnál-e esélyt arra hogy találkozzunk?"
De amúgy a hello-hello-n kívül semmit sem beszéltünk, még csak nem is néztem rá férfiként :D erre ír egy ilyet...
Semmit nem vesztesz azzal, ha adsz neki egy esélyt. A személyiségét még egyáltalán nem ismered, a külső nem minden.
Elég egy randira elmenned, sétáltok egy kicsit, aztán ha nem jön be, megmondod neki, hogy bocsi, de ne folytassuk. Ilyen egyszerű.
Amúgy nekem tetszik a szöveg.
Szerintem akárkivel találkozik, ír egy ilyet, mert csak bedobja a horgot, semmi vesztenivalója nincs, hátha bekapja valaki.
Szerintem egy előre megírt sablonnal dolgozik, nem is ismer, de mégis akar veled találkozni... furcsa.
Amúgy elég alázatos, elnézést kér még azért is, hogy él.
Nem valami férfias, de ha akarsz, találkozz vele.
Ha nem tetszik, semmit nem mozgatott meg benned, akkor nem kell találkoznod vele. Nyugodtan írd meg, hogy köszi, de nem vagy az esetem.
Szerintem nem hal bele, nem is ismer, kb csak bepróbálkozott nálad.
Szerintem mindenképp találkozz vele; fél óra, nap közben, igyatok meg egy pohár bambit. Valszeg nem lesz belőle semmi, de az sokkal fontosabb, hogy
- bátorítod őt általában, nyilván félszeg típus,
- a barátjával szemben gesztus,
- jó híredet kelti, mert kedves voltál vele,
- lehet, hogy ha nem is pasi alapanyag, cimborának nagyon kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!