Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen randira hívós üzenetről?

Figyelt kérdés

"Szia! Nem akarlak zavarni, de az életben néhány dolgot meg kell tennünk, mert ha nem, akkor akár egész életünkben bánhatjuk. XY haverja vagyok (ma délelőtt találkoztam egy volt osztálytársammal, és vele volt ez a srác is) és nagyon megtetszettél nekem. Szeretném megkérdezni, hogy adnál-e esélyt arra hogy találkozzunk?"

De amúgy a hello-hello-n kívül semmit sem beszéltünk, még csak nem is néztem rá férfiként :D erre ír egy ilyet...

2012. febr. 9. 22:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ezért nem ér semmit sem a tanács. Példákra van szükség, mert mindenkinek mást jelent a határozottság, öszinteség, önmagaként létezés stb..
2012. febr. 10. 00:46
 22/28 anonim válasza:
Szerintem tök normális kis üzit írt meg mert kezdeményezni kicsit megalázkodó irta valaki szerintem csak félénk de a kezdeményezést megtette . A kérdezőn jót nevetem "nem néztem rá férfiként" ez vicces meg a másik "hogy ti mondjátok meg mit gondoljak". :-) Látható hogy nem akarsz te ettől a sráctól semmit meg nem az ilyenek jönnek be neked akik kicsit visszahúzódók vagy félénkebbek . Akkor meg nem értem miért kérdezed meg itt ha azt mondjuk gyere vele összejössz ezt neked kéne eldöntened nem tudom hány éves vagy de dönteni egyedül is kell majd tudnod.
2012. febr. 10. 01:49
 23/28 anonim ***** válasza:

Semmit nem vesztesz azzal, ha adsz neki egy esélyt. A személyiségét még egyáltalán nem ismered, a külső nem minden.

Elég egy randira elmenned, sétáltok egy kicsit, aztán ha nem jön be, megmondod neki, hogy bocsi, de ne folytassuk. Ilyen egyszerű.

Amúgy nekem tetszik a szöveg.

2012. febr. 10. 09:11
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem akárkivel találkozik, ír egy ilyet, mert csak bedobja a horgot, semmi vesztenivalója nincs, hátha bekapja valaki.

Szerintem egy előre megírt sablonnal dolgozik, nem is ismer, de mégis akar veled találkozni... furcsa.

Amúgy elég alázatos, elnézést kér még azért is, hogy él.

Nem valami férfias, de ha akarsz, találkozz vele.

2012. febr. 10. 10:25
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik, semmit nem mozgatott meg benned, akkor nem kell találkoznod vele. Nyugodtan írd meg, hogy köszi, de nem vagy az esetem.

Szerintem nem hal bele, nem is ismer, kb csak bepróbálkozott nálad.

2012. febr. 10. 10:27
 26/28 anonim ***** válasza:
szánalmas!
2012. febr. 10. 20:41
 27/28 anonim ***** válasza:
nem akar zavarni, de mégis ír.... még hülye is!
2012. febr. 10. 20:41
 28/28 madaraszi válasza:

Szerintem mindenképp találkozz vele; fél óra, nap közben, igyatok meg egy pohár bambit. Valszeg nem lesz belőle semmi, de az sokkal fontosabb, hogy

- bátorítod őt általában, nyilván félszeg típus,

- a barátjával szemben gesztus,

- jó híredet kelti, mert kedves voltál vele,

- lehet, hogy ha nem is pasi alapanyag, cimborának nagyon kellemes.

2012. márc. 4. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!