Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban. Órákon, a szünetekbe mindig engem néz, meg néha beszélget velem. Leesett a hó. Kiakart vinni megfürdetni, de nem engedtem meg neki. később amikor a barátnőmmel mentünk haza utánam jött és megakart fürdetni. Én odafutottam a korláthoz és kapaszkodtam teljes erőmmel. azonban odajött és úgy próbálta leszedni a kezem hogy közben átölet és úgy húzogatta a kezemet, de olyan kár hogy szerintem ezt nem szerelemből tette, hanem csak azért hogy megfürdessen. ma volt farsang, és utána osztálybuli.Farsangkor felmentünk a szivacsokhoz az egyik barátnőmmel, és ő is ott volt a hawerjaival. akkor egy csomószór rámnézzet, de viszont osztálybulin felelsz vagy merszeztünk, és ott mindenkin mindent megcsinál, kivéve a puszit de azt mondta hogy bárkin megcsináél bármit dde rajtam nem. most mit higgyek vagy mit tegyek felejtesm el ??8 Ezt úgy sem tudom megtenni) vagy reménykedjek, viszot az osztálytársam akiről azt állítják, hogy ő bejön a szerelmemnek, őt viszont egyszer se fürdette meg és órákon rá se néz!! de nem tudom mit tegyek segítsetek , please!!2012. febr. 10. 17:03
1/10 anonim válasza:
Bejössz neki, csak fiatal m3g, ezért nem tudja kifejezni magát.
2/10 anonim válasza:
Azéet nem akarta megcsinálni veled, azt a "bármt" mert bejössz neki, és nem tudja magát kifejezni. Mond már el neki, már tegnap is láttam ezt a kérdésedet!!!
Gyerünk! Hajrá:)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! most még kiderült az is hogy egy másik lánynak is tetszik, szóval harcolok érte :)
2012. febr. 10. 18:24
4/10 A kérdező kommentje:
Meg végülis én is úgfy vagyok hogy a többi fiún én is megmerem csinálni, de rajta nem :)
2012. febr. 10. 18:25
5/10 anonim válasza:
Harcoljál csk!!!:D csk keményen!:D
Amugy, na látod, én megmondtam:)
6/10 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 10. 19:26
7/10 A kérdező kommentje:
De végül is én azon is gondolkodtam, hogy mivan, hogyha csak féltékennyé akar tenni ???
2012. febr. 10. 19:28
8/10 anonim válasza:
Azt nem ilyen módszerekkel tenné. Hidd el, odáig van érted, csak nyuszi! ;)
9/10 anonim válasza:
régi vicc, de igaz:
- Édesanyám, szeret a Jóska!
- Honnan tudod, Jányom?
- Hát már féltéglával dobál!
Szóval, ha nála a fürdetés a féltégla :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!