Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hogyan szerezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan szerezzek barátokat, csábítsam el a fiúkat?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit mindenki szeret. A felsőbb évesekkel is 1 hét alatt összebarátkozott, hívták mindenfele, bulizni, könyörögtek, hogy menjen, és 1 hét alatt 2 fiú is szerelmet vallott neki, amikor csak 1 hete ismerték. És csak azért mert szép a haja, meg am sztem nem is olyan szép, és nem csinos. Csak nagy a melle, meg a s*gge. És elegem van abból, hogy engem meg nem ismernek, és hogy ez a barátnőm mindenkit megszerez, akit akar, egy pillanat alatt az ujja köré csavarja a fiúkat. És mondhatjuk, igen, hogy kicsit féltékeny vagyok. De mit tegyek, hogy engem is ennyire szeressen mindenki?
2012. szept. 28. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ne legyél ekkora s*ggfej már elnézést, de ha ilyen szépeket mondasz az állítólagos barátnődről akkor gratulálok!

Én olyan vagyok valószínűleg, mint ő, de hidd el hamarosan mindenki hozzád hasonlóan irígykedni fog rá és utálni fogják emiatt, akkor pedig lehetsz te az új kis barátjuk és lemondhatsz a mostani bnődről, ami gondolom annyira nem is fog zavarni.

Volt már hasonló barátnőm, mint - gondolom - te. Ne legyél féltékeny, csúnya dolog.

2012. szept. 28. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Te mit teszel, hogy odafigyeljenek rád? Például szoktál "kacéran" nézni? Vagy inkább lesütöd a szemed, ha valaki odapillant?

Szerintem testbeszéddel bármelyik pasit érdeklődését fel lehet kelteni villámgyorsan. Majd nézd meg a barátnőid gesztusait. Látni fogod, mi a különbség, ami számít. Írígység helyett próbálj utánnaolvasni a témának. Nem árt ha izlésesen, de szexin öltözködsz. Nem csak gatya, meg aligdekoltált felső. stb.

2012. szept. 28. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ha csak magadat adod és nem próbálsz meg utánozni másokat. Biztosan van benned is sok értékes dolog ami felkeltheti mások figyelmét. Az ilyen rossz érzésektől akkor tudsz leginkább megszabadulni ha nem azzal foglalkozol hogy más milyen hanem csak saját magaddal. Például írd le, hogy szerinted mik a jó tulajdonságaid(külső, belső) aztán mikor teljesen (vagy legalább elfogadhatóan) elégedett leszel magaddal , akkor ezt mások is észre fogják venni mert megváltozik a kisugárzásod. Észre fogod venni, hogy veled is sokan akarnak majd barátkozni. :)
2012. szept. 28. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyet ertek 3-assal,ha "utanzol" masokat akkor belekerulsz olyan szituaciokba,kapcsolatokba mint ok,viszont te nem vagy olyan hisz csak "utanzod" tehat nem fogod feltalalni magad az adott helyzetben.Az pedig hogy 1 heten 2x szerelmet vallanak valakinek nem jelent semmit...vagod te is hogy mit akarnak tole.
2012. szept. 28. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
csábíts el engem :$
2012. okt. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!