Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok nem felszínesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nem felszínesek, csak tele vannak előítéletekkel?

Figyelt kérdés

Előnytelen külsejű srác vagyok és még soha nem volt barátnőm. Tudom, hogy ezért nekem is kellene tennem, főleg az önbizalom hiányomat kéne leküzdenem. De amikor egy új közegbe kerülök, pl.: első nap a gimiben, az egyetemen vagy a gólyatáborban, egyszerűen azt tapasztalom, hogy szinte egyik lány se nyit felém, inkább elkerülnek, míg az előnyösebb külsejű pasikhoz simán oda mennek ismerkedni, haverkodni. Ha én kezdeményezek, akkor is leráznak, és látom a szemükben, hogy már egy komolyabb beszélgetés előtt meg van rólam a szilárd véleményük. Gondolom a legtöbbjük nem felszínes, csak hát a külső ugyebár tükröz valamit. És nagyon sokszor ez alapján ítélik meg az embert.

A másik meg, hogy a lányok többsége szerint az előnytelen külsővel jár, hogy valaki igénytelen és lúzer meg önbizalom hiányos örök vesztes. (ez meg GYK-s tapasztalat)

Ti hogyan látjátok ezt?

2014. júl. 9. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2014. júl. 9. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
És azt gondoljátok fordítva ez nincs így? Hogy egy csúnya lány nem éli át ugyanezt? Első kézből mondhatom, hogy de igen! Tévhit az, hogy minden lányt elkapkodnak és csak a pasik szenvednek. A másik dolog meg az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy mindig a külsőd miatt vagy visszautasítva. Lehet, hogy néhányszor igen, de más okok is lehetnek. Van olyan barátnőm, aki gyönyörű, szinte bomlanak utána a pasik, de volt egy időszaka, amikor egyszerűen nem akart pasizni mert egy nehéz családi problémán volt túl. Ezt persze nem kötötte minden félig idegen ismerős orrára aki éppen udvarolni akart neki, csak kedvesen lerázta őket és begubózott. Sokáig tartott mire előbújt, addigra persze megkapta a háta mögött a sok "kedves" jelzőt egy nagyon csalódott illetőtől.
2014. júl. 9. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, én például egy ártatlan félénk kisfiúnak tűnök. Bárhogy viselkedek azt hiszik az vagyok. Persze ez sokaknak bejön, de nem mindig.
2014. júl. 9. 16:49
 14/17 XNoémiX ***** válasza:
82%

hé fiúk nyugi van :)

az igaz, hogy kell, hogy a lányokat vmi megfogja egy fiúban, és a külső az, ami a legfeltűnőbb, tehát a legegyszerűbben észrevehető. de lehet az akár a gazdagság is, ahogy felmerült már, vagy a kiemelkedő intelligencia, vagy a humor. ha vki nagyon vicces, azt azért ritkán szokták kikerülni a lányok, akárhogyan is nézzen ki. igaz, a humor és az intelligencia nem derül ki első pillantásra, de azért, ha az ember egy közösségben van, és önmagát adja is (tehát nem csücsül csendben a sarokban), akkor ki szokott derülni. az a baj, ha vki nem csak előnytelen külsejű, de semmi egyéb vonzó tulajdonsággal sem tud előrukkolni, akkor ugyan mi vonzza benne a lányokat?

egy férfi ismerje magát annyira, a személyiségét és a külsejét is, hogy tudja, mi az, amit hangsúlyozni érdemes, és fejlesszen egyéniséget, akkor nem csak a nőknél lesz sikere, hanem az élet egyéb területein is. :)

2014. júl. 9. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

"Gondolom a legtöbbjük nem felszínes"

Szerintem de. Mármint nem a legtöbb nő, hanem a legtöbb ember. Ellenben a kérdésre valóban nem ez a válasz.

"A másik meg, hogy a lányok többsége szerint az előnytelen külsővel jár, hogy valaki igénytelen és lúzer meg önbizalom hiányos örök vesztes."

Ha ezt valóban gyk-s tapasztalatra építed, akkor szerintem félreértetted kicsit: amennyire én láttam, általában nem arról van szó, hogy az előnytelen külső miatt valaki örök vesztes. Általában azt szokták mondani, hogy az éppen panaszkodó illető nem a külseje miatt tart ott, ahol, hanem mert egy lúzerként viselkedik.

A külsővel kapcsolatosan pedig az az örök mondás - amivel egyet is értek -, hogy egy csomó "előnytelen külsejű" fickóval csodát lehetne tenni egy kis sporttal, más öltözködéssel, más frizurával. Azt szokták mondani, hogy ha nem igénytelen, akkor nincs nagy gond.

Amúgy az alapvető probléma ott van, hogy felszínesnek, előítéletesnek nevezni bárkit, elég igazságtalan dolog egy olyan műfajban, mint ez a fajta ismerkedés, ami ELEVE felszínes. Gimis koromban baromi sok csaj haverom volt, akiknél amolyan barátzónás pasi lettem. Egy dologra kib**ott jó volt: megfigyeltem, hogyan élik meg ők ezt az egészet.

Egy csinos csajt ugyanis keselyűként lepnek a pasik, akárhová is mennek. Számukra a pasikból egyszerűen totális dömping van, kvázi minden buliban rájuk akaszkodik legalább egy-kettő, függetlenül attól, milyen buliról beszélünk. Én megmondom őszintén, képtelen vagyok elvárni tőlük, hogy mindenki felé nyissanak, tekintet nélkül arra, hogy tetszik nekik az illető, vagy sem.

Olyan ez, mintha egy klubot üzemeltetnél, és zenekarok százai küldenék a promóanyagaikat, hogy nálad koncertezzenek. Ebből vannak jók, rosszak, igényesen kinézők és igénytelenek. Neked persze rohadtul nincs energiád arra, hogy mindet végighallgasd, ezért egy idő után, ha füzetlapba csomagolva kapsz egy írott cd-t, akkor nem hallgatod meg, csak kivágod a p1csába. Aztán a zenekar meg téged anyáz, mert egy felszínes gyökér vagy, hiszen nem a csomagolás fog fellépni a koncerten. Nem hát: DE A CSOMAGOLÁST LÁTOD ELŐSZÖR, és ha amiatt nem kapsz kedvet a folytatáshoz, akkor ennyi volt.

2014. júl. 9. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Noémi alapvetően igazad van, csak így is becsúsznak a véletlenek :D én valahogy mindig pórul járok, pedig nem sírok itt sose, és rengeteget fejlesztettem magamon...

23/F

2014. júl. 9. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

"Akkor mi a megoldás? Az örök nőgyűlölet? A nők kerülése? Addig ne is próbáljatok velünk ismerkedni, amíg utáltok minket, de komolyan, miért is? Ott vagytok ti egymásnak"

Rendben, de akkor utána ne szekáljatok minket, hogy miért nem vagyunk képesek nektek udvarolni, kűzdeni értetek.

2014. júl. 10. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!