Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne, ha volna olyan törvény, hogy ha egyszer megházasodik az ember, akkor soha ne váljon el és ha válni akar, akkor le kell vágni a karját?
NÉGY évet éltem együtt a férjemmel, mielőtt hozzámentem volna, és a házasság után gyökeresen megváltozott. Úgy bánt velem, mint a kutyájával, vert, megcsalt...
Vele kellett volna maradnom? Ismétlem, nem hirtelen felindulásból házasodtam, hanem négy év együttélés után, azt hittem, hogy ez elég alaposan kiismerni valakit! Tévedtem! Akkor viseljem egy életre a következményeit?
#Phraan
Akinek még van esze az nem :D
Vagy inkább a Marianna-árok aljára kéne süllyeszteni az ilyen agyilag zoknikat, mint amilyen te vagy... :D
"gazdagok a lelki szegények"... xD
Beteg vagy, ez nem a középkor.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hogy házasodik. Kuss és imádkozz magadban, ha neked úgy jó.
A válás lényegében nem katasztrofális dolog, hisz az emberek változnak. Ha x év múlva gyökeresen megváltozik valaki, veri a párját, megcsalja, stb, akkor minek kösse hozzá a másik az életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!