Úgy hallottam, az vezethet autót, aki elmúlt 18 éves, nincs jogsija, de ül mellette egy olyan ember, akinek van. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 14:00
1/10 anonim válasza:
Nem,gépjármű vezetéséhez kell ( autónál) B kategóriás jogosítvány. Amit 17 évesen már letehetsz.
2/10 anonim válasza:
Jogsi nélkül csak oktatóval, hivatalos tanfolyam keretében lehet vezetni. Olyan autóban, amely fel van szerelve az előírtakkal.
3/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Te tudsz vezetni attól, hogy pl.: a haverod tud? Nem. Neked is kell jogsi, vagy max. ha oktatóval mész.
4/10 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, műthetek, ha mellettem áll egy sebész. Természetesen ez ugyanúgy nem igaz, ahogy a kérdés sem.
5/10 anonim válasza:
Hát az Amerikában van így, ott például így tanulnak vezetni, általában a szülők vagy valamilyen családtag tanítja a gyereket. Nálunk nincs így, kizárólag akkor vezethetsz jogsi nélkül, ha az oktatód ül melletted.
6/10 anonim válasza:
Jól hallotad az elejét, csak az kimaradt hogy oktatóautóban és oktató-jogsi kell. Egyébként a hír igaz.
7/10 anonim válasza:
Igen a hír igaz. Én Airbust-t vezettem a héten, a jövő héten pedig űrhajót fogok - Farkas Berci fog mellettem ülni. ( A körhintán :) )
8/10 anonim válasza:
Svédországban igaz, csak annyit pontosítanék, hogy már 16 éves kortól lehet
9/10 anonim válasza:
hát persze hogy nem! max ha anyud vagy apud oktató és a kocsi alkalmas rá!
10/10 anonim válasza:
Jol hallotad de nem otthon......
Canadaba igen...akinek 3 eve van jogsija az a sajat lakoteruleteden azt hiszem 3km korzetbe oktathat teged de csak automata auton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!