Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy jóképű pasi mondhat bármilyen hatalmas baromságot, az a lányok szerint akkor is jópofa, míg ugyanez egy rondább sráctól ciki és kellemetlen?
Többször tapasztaltam ezt, először gimiben, aztán most az egyetemen is. A jóképű pasi beszól a lányoknak, ez lehet valami döbbenetes baromság vagy esetleg bántó és sértő, az jópofa és röhögni kell rajta, mert de vicces volt. Ha meg ugyanígy jópofizni akar egy rondább, vagy előnytelenebb külsejű csávó, akkor csak kínos csend, vagy halk nevetést vált (és ilyenkor magán a csávón nevetnek).
És azt még leszeretném szögezni, hogy értelmes és normális lányokról van itt, ezért sem értem a dolgot.
Előttem már hosszan kifejtették a hogyanokat és miértéket,és én nőként maximálisan egyetértek a leírtakkal.Nyilván neked sem azt a nőt kéne észrevenned,aki bárgyún vihog egy jó pasi üres poénjain,hanme azt,aki előtt nem kell megjátszanod magad,anélkül is meglátja benned a férfit.Ehhez persze ismerned kell saját magadat,hogy ki az,akire neked valójában szükséged van,s kell hozzá egy olyan nő,aki megismervén önmagát pont olyan pasira vágyik,mint amilyen te vagy.
Egyébként valóban létező jelenségről beszélünk,amiről már olvashattál bőven,miért is van így.Nem mondom,hogy törődj bele,de minimum fogadd el,hogy így van,azután próbálj változtatni azon,amin tudsz.Ilyen például az önbizalom,ami tanulható és megszerezhető dolog.
Nos sok okos dolgot írt itt 1-2 ember,ténylegesen.
Nekem egy érdekes kérdésem és felvetésem van azokhoz,akik azt mondják,írták,hogy nekem kéne változtatni dolgokon,és akkor lehetnék én is sikeres a nőknél akár.
Két ember kapcsolatát a szerelem,és egymás elfogadása is meghatározza.Miért kellene megváltoznom,mikor ha valaki szeret,akkor úgy fogad el,ahogyan vagyok?És aki pedig nem fogad el ilyennek,azzal miért kellene nekem foglalkoznom?
Tehát miért is kéne nekem változtatnom?Ha változtatok,akkor az már nem én vagyok,tehát nem adhatom önmagam,csak egy maszk,ami előbb-utóbb kiderül és akkor ott borul ismét minden.Magamra erőltetni pedig olyan szerepet,ami nekem nem fér bele az értékrendembe,az ismét boruláshoz és rosszhoz vezet.
Egy picit félreértettük egymást: a változtatást nem úgy értettem, hogy változz meg, hanem, hogy kezeld a hibáid. Szerintem mondjuk az önbizalomhiány, vagy a túlzott félénkség nem kifejezetten jellemvonás, hanem sérülés, hiba. Én csak arra gondolok, hogy ezeket a sérüléseket kellene meggyógyítani.
Teljesen igazad van amúgy abban, amit mondtál. Nem megváltozni kell, nem megjátszani magad, mert az maximum csak felszínes kapcsolatokban működik. A sok nagypofájú macsó többsége is csak megjátssza magát. Ez egy röpke kapcsolat, egy dugás erejéig működik, utána fütyültek.
Mindössze annyiról van szó, hogy a pozitív tulajdonságaidat erősíted, a gyengeségeidet tudomásul veszed és elfogadod, ezáltal magabiztosabb leszel - ami az élet minden területén kell, nemcsak a nőknek. A nőknél eredményesnek lenni ezerféleképpen lehet, mint ahogy többféle eredményesség is létezik. A lényeg, hogy eldöntsd, melyik skálán akarsz eredményes lenni (minőségi, komoly kapcsolat, vagy kalandozás), és megtaláld, hogy te hogyan tudod ezt elérni. Tulajdonképpen ahány haverom, annyiféle csajozási stratégia. Mindegyikük megtalálta a maga módszerét és a maga célközönségét, mert tisztában van az erényeivel és a hibáival, illetve az igényeivel.
Én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ne azon rágódjon, hogy a világ, vagy a nők milyen hülyék, hanem a saját dolgaival foglalkozzon, mert azon tud változtatni. Az az ember, aki minden idejét arra fordítja, hogy bebizonyítsa, a nők a hülyék nem ő, az nem lesz sikeres. Ha a végén sikeresen be is bizonyítja, hogy ez száz százalékban a nők hibája, attól ő még nem lesz boldogabb, mert sajnos nőkre neki is szüksége lesz, ha hülyék, ha nem.
Szóval röviden a lényeg: megváltozni nem kell SŐT: nem szabad! Fejlődni kell, ami annyit takar, hogy az ember felismeri a saját erényeit, gyengéit; előbbit erősíti, utóbbit ellensúlyozza. Ezzel te nem megváltozni fogsz, éppen, hogy hangsúlyosabbak lesznek az erényeid.
Ja, ellenben egy tanács: akármilyen is vagy, a TÁLALÁS az egyik legfontosabb. Pl van egy nagyon jó cimborám, aki nagy szoknyavadász volt mindig is. Az elmúlt években rájött, hogy ő íjakat akar készíteni, és jelenleg is ebből él. Amikor megkérdezték tőle, mivel foglalkozik (nem feltétlenül randin, csak mondjuk egy új, vagy régi ismeretséggel találkozva), nagy büszkén közölte is, hogy íjakat készít itt a városban egy kis műhelyben. Általában érezte, hogy már el is könyvelték valami reménytelen kis senkinek, aki értelmetlen hülyeségre fecsérli az idejét. Erre elkezdte úgy közölni, hogy egy jól menő vállalkozásban dolgozik, ami prémium minőségi íjakat gyárt külföldi exportra, és ő az egyik legfőbb termelő. Erre meg az a válasz, hogy "az igen!".
Azért mondom, mert ismerek egy csomó olyan srácot, akiknek olyan élettörténete van, hogy a csajok egész éjszaka tátott szájjal hallgatnák, ha éppen nem sírna le az arcáról, hogy ő ezt szégyelli, mert nem átlagos. Nekem a legjobb sztorijaim azok voltak, amik életem legnagyobb lúzerségeiről tanúskodtak, mégis bejöttek a nőknek, mert magabiztosan, hahotázva meséltem, azaz azt a képet sugalltam, hogy nekem ez meg sem kottyan. Pedig én könyvmoly vagyok, és kocka is. Még a star trekről is tudtam úgy beszélni egy csajnak, hogy érdekelje, mert az is csak tálalás kérdése.
A bunkóságot meg a mérhetetlen butaságot azt senkinél nem tolerálom,pedig jeleztek már vissza,hogy nem nézek ki rosszul.Lehet tőlem akármilyen jóképű egy csávó,ha buta,mint a Föld,akkor se bírom elviselni.Mondjuk a butaság az untig sugárzik a tekintetből,úgyhogy ha lehet,én azt kerülöm.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!