Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek miért gáz ez (Ld. Lenn)?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy kifejezetten hátrány az ismerkedésnél, ha egy pasi nem néz ki rosszul és kiderül, hogy szokott, tud masszírozni.... Miért baj ez? Ti is elítélnétek ezért egy pasit? Köszi a normális válaszokat!2014. máj. 28. 10:47
1/8 anonim válasza:
Ez baromság. Már miért lenne hátrány? Ezt fogadok csak egy csajtól hallottad, és most ennyire kiakadtál rajt. :D
2/8 anonim válasza:
Mondjuk ha az derül ki, hogy minden nap mellmasszázst nyújtasz szilikonmellű cicababáknak, az már lehet, hogy hátrány egy komoly célú ismerkedésnél.... :D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Több csajnál is tapasztaltam azt, hogy miután megtudták, hogy masszőrködöm is már nem vettek komolyan....Nem sűrűn szoktam cicababák mellét masszírozni, mert ezt nem masszázs közben, hanem előjátékként tudnám elképzelni...:D
2014. máj. 28. 11:59
4/8 anonim válasza:
Én örülnék masszőr pasinak :D
Az én partnerem nem szeret masszírozni, hiába kérem.
5/8 anonim válasza:
Ez olyan előítélet lehet, mint hogy minden festő lefekszik a modelljeivel. (Ami egyébként lehet, hogy igaz is... :))
6/8 anonim válasza:
Baromság. Hülyékkel ismerkedsz!
Egy masszőr
7/8 anonim válasza:
Nálam inkább előny lenne:) Előbb-utóbb inkább neked lenne eleged abból, hogy egyfolytában masszázsért nyúználak.
8/8 anonim válasza:
Szerintem van valami vonzó ebben a szakmában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!