Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom hogy hatalmas hiba volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy hatalmas hiba volt de megtörtént mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nővérem nem olyan rég ment férjhez egy főnyeremény pasihoz. Kb. 1 hete kezdődtek köztük a veszekedések, a nővérem nyomozott utána, folyton azt üvöltötte hogy biztos megcsalja. Tegnap a pasinak elborult az agya és otthagyta a francba, felhívott hogy nem e tudnánk találkozni. Felhívtam a lakásomra, beszélgettünk és egyszercsak megtörtént és most meg nem tudom hogy mit csináljak! Szerintetek mit kéne tennem? 23N

2014. jún. 3. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
elmondani a tesódnak, hisz ugy fer ő meg kib4ssza a hűtlen faszit és kész, vagy a faszi mondja el és akkor vagy kidobja a f4szit és meggyűlöl téged vagy nem dobja ki és meggyűlöl téged
2014. jún. 3. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen elmondani.
2014. jún. 3. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
ha jóban vagytok a pasival és bíztok egymásban, akkor beszéljétek meg, hogy nem mondjátok el senkinek (soha semmilyen körülmények között). de egyúttal ne is ismételjétek meg, véletlenül se!!
2014. jún. 3. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

most már legalább igazat üvöltözik a tesód.

látod, ezért nem kell az ördögöt a falra festeni.

2014. jún. 3. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A családnál és a becsületnél semmi nem fontosabb. Ezzel jól hátbaszúrtad a nővéredet, hamár a becsületed eldobtad, a családodat ne hagyd. Állj elé és szerezd vissza a becsületed, mond el neki.
2014. jún. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!