Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulikban TÉNYLEG létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulikban TÉNYLEG létezik olyan, hogy valakit megdugnak, leszopatnak stb. a wc-ben? Nem akarom elhinni.24L

Figyelt kérdés

Én soha nem mennék bele ilyenbe, bulikba se nagyon járok.

Szóval sok helyen olvastam ezt, hogy a csaj részeg és lazán a kis csini miniruháját feltűrve pumpálják a budiban. Mennyire létezik az ilyesmi a mai csajoknál? Vagy ez nem csak kamu!?

2014. júl. 1. 09:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Az én időmben még erkölcsösebbek voltak a lányok. Kibírták az első kivilágítatlan kapualjig. Persze ebbe az is belejátszott, hogy minősíthetetlen állapotok uralkodtak a budikban.
2014. júl. 2. 15:13
 32/39 anonim ***** válasza:
Miquel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. júl. 2. 15:16
 33/39 anonim ***** válasza:
A nagyon leszakadt proletár helyeken biztos...
2014. júl. 2. 22:36
 34/39 anonim ***** válasza:
Régen szénában, most meg budiban. Fejlődik a világ.
2014. júl. 2. 23:01
 35/39 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom,hogy igen :D

A csaj volt vagy 16 max

2014. júl. 4. 11:58
 36/39 anonim válasza:
65%

"ÉN NEM JÁROK BULIZNI" könyörgöm ha nem jársz bulizni akkor honnan tudnád, hogy valójában milyen, hogy hogy történnek a dolgok... valószínű ha nem lennél ekkora prűd és elmennél egy ilyen buliba, akkor tudnád az eredeti sztorikat, hogy mi milyért történik és akkor nem úgy válaszolnál, hogy "én is hallottam..." vagy, hogy " az ismerősöm ismerőse az mondta..." Ezek a sztorik nem úgy szoktak történni csak mindenki kiszínezi a sztorit vagy máshogy emlékszik mert részeg volt...!!! És a 11.-ik válaszolónak üzenem: A hülyeségeit tartsa meg magának, mert nem fordulnak elő olyanok, hogy 14-15 éveseket dugnak meg 30 éven felüliek... elmondom neked, hogy a 13-17 évesek egyáltalán nem kíváncsiak a 25 éven felüliekre mert öregnek tartják őket...

De kedves kérdező, ez az előbbi nem neked szolt :D csak rohadtul idegesítő amikor tudatlanok magyaráznak a dolgokról. És igen tényleg történnek ilyenek és egyátalán nem rosszak...

2014. júl. 4. 12:44
 37/39 A kérdező kommentje:

Ez szerintem nem prűdség, évente egy-kétszer megyek el bulizni. Inkább koncertekre, beülős helyekre járok, mert utálok buliban táncolni, meg gyűlölöm, ha idegenek tapperolják a seggemet, meg lesmárolnak köszönés helyett.

Pont ezért kérdeztem olyanoktól, akik járnak, hogy mi megy a bulikban, mert én NEM járok, és csomót hallottam ilyet.

Hogy kiszínezik-e a sztorikat, azt nem tudom, itt is olvastam párszor, hogy van lepippantás a budikban és ez számomra totál hihetetlen, hogy ilyen a színvonal...

Mivel gondolom srác vagy, neked nyilván nem rossz, ha megesik a dolog. :D A csaj meg mondjuk másnap felébred, nem biztos, hogy szeret majd tükörbe nézni.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2014. júl. 4. 18:05
 38/39 anonim ***** válasza:
66%
26 éves nagy farkára harapott a 13 éves... megesik, gyakran.
2014. júl. 4. 18:55
 39/39 anonim válasza:

A 37-ik valaszolo vagyok, es lany, nem vagyok k...a ezt szeretnem leszogezni. En nem azt akartam mondani,hogy te vagy a prud es le is irtam, hogy ez nem nrked szolt, hanem azoknak akik ugy valaszolnak erre a kerdesre, hogy ok nem jarnak bulizn es csak hallotak a sztorikat. En elismerem,hogy kicsit felreertheto volt az elozo valaszom es gondolom azert gondoltatok,hogy fiu vagyok, en ugy ertettem azt,hogy kiszinezik a sztorit, hogy mondjuk elmegy bulizni a baratjaval es mondjuk tortennek dolgok akkor ezt altalaban mar ugy adjak elo h nincsenek is egyut es,hogy soha nem is lattak... azok a lanyok akik meg tenyleg vad idegeneket oboaznak le meg lefekszenek veluk azok igazi k...ak de ezt azert nem irtam le az elozo valaszomban mert gondolom ezzel mindenki tisztaban van. (neharagudjatok, hogy ekezet nelkul ortam csak telorol valaszolok )

Tovabbi j napot mindenkinek :*

2014. júl. 5. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!