Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikban TÉNYLEG létezik olyan, hogy valakit megdugnak, leszopatnak stb. a wc-ben? Nem akarom elhinni.24L
Én soha nem mennék bele ilyenbe, bulikba se nagyon járok.
Szóval sok helyen olvastam ezt, hogy a csaj részeg és lazán a kis csini miniruháját feltűrve pumpálják a budiban. Mennyire létezik az ilyesmi a mai csajoknál? Vagy ez nem csak kamu!?
nekem is volt már ilyenben részem, kicsit piásan... (pasi vagyok, nem akarok millió privátot)
de láttam már cifrábbakat is ilyen leülős asztaloknál, de olyat is, hogy a tánctér szélén csinálták :-D
Találkoztam pár ilyennel.
Koliban elég mindennapos dolog volt, bezárkóztak a fürdőbe, vagy a szomszéd szobából lehetett hangokat hallani - és nem 1-1 párosításban, hanem 1:3-ban.
Van pár ingyen**rva jellegű ismerősöm akik józanul is benne vannak ilyenben, egy eléggé "felejthetetlen" maradt, kiskocsma wc-ben vártam hogy kijöjjön aki bent van egy jó ideje, nyílik az ajtó, kiesik az ismerős csaj röhögve és húzgálja le a szoknyáját, majd utána ki egy 200 kilós felfújtizmú "én vagyok a helyi maffiózó" cigány. Mivel nagyon kellett pisilni bementem utánuk, de fú, az a szag...
Másik csajnak még wc se kell, bokor, mellékutca, bárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!