Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulikban TÉNYLEG létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulikban TÉNYLEG létezik olyan, hogy valakit megdugnak, leszopatnak stb. a wc-ben? Nem akarom elhinni.24L

Figyelt kérdés

Én soha nem mennék bele ilyenbe, bulikba se nagyon járok.

Szóval sok helyen olvastam ezt, hogy a csaj részeg és lazán a kis csini miniruháját feltűrve pumpálják a budiban. Mennyire létezik az ilyesmi a mai csajoknál? Vagy ez nem csak kamu!?

2014. júl. 1. 09:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
72%
15: szerintem ez azért elég gusztustalan... ÉTteremben?! Mások ott esznek, azért az elég kulturált hely, és nem bírtok magatokkal hazáig? ...
2014. júl. 1. 12:04
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Egyszer voltam jegyszedő egy discoban egy nyáron át.

Nem egy ajánlatot kaptam félig becsiccsentett csajoktól, hogy egy laza pipa vagy egy gyors menetért cserébe engedjem be őt/őket ingyen. Amikor 3 csaj egyszerre kínálta fel magát, az már durva volt. De aki ilyen könnyen kínálja fel magát az ennyit is ér. Nem beszélve arról, hogy veszélyes. Betegség ugye, volt amelyik eleve koton nélkül kínálta fel magát. És meglepően sok az ilyen, csak nem feltétlenül tudunk róla. És még a legszendébb, leg kulturáltabb lány is képes rá, bármilyen meglepő. Csak ők kellően diszkréten fogják intézni, és igyekszenek nem lebukni, hogy ilyenek.

2014. júl. 1. 12:07
 23/39 anonim ***** válasza:
29%
# 21, mi ebben a gusztustalan? Szeretem nyilvános helyeket, a párom is, izgat. :) Minek játszam a prűd kisasszonyt, ha erre vágyom?
2014. júl. 1. 12:19
 24/39 anonim ***** válasza:
58%
azért kíváncsi lennék, hogy milyen érzés egy zsírnyakú, gyúrós harmincasnak lemélytorkoztatni egy 12-13 évest... hallottam már ilyeneket... persze a kedves szülő nem engedi a 17 éves barátjánál aludni a lányt, de elengedi buliba a barátnőivel, ahol majdnem olyan idős férfiak, mint az apuka, tolja tele a lányukat örökítőanyaggal... iszonyat bizarr ez a világ... egy 12-13 éves puha száj nem 30 éves fütykösére való... vagy csak én érzem így?!?!?!?
2014. júl. 1. 12:23
 25/39 anonim ***** válasza:
80%
Elég igénytelen az, akinek jó helyszín erre a célra egy nyilvános vécé. Az meg egyenesen beteges, aki direkt erre izgul. Össze lehet szedni ilyen módon szép kis fertőzéseket. Aki meg azért csinálja ott, mert nem bír magával, az menjen az állatkertbe a majomketrecbe, mert csak az állatokra jellemző, hogy ennyire nem bírnak az ösztöneikkel.
2014. júl. 1. 12:25
 26/39 anonim ***** válasza:
23: a 25-ös pont megfogalmazta a véleményemet :)
2014. júl. 1. 12:27
 27/39 anonim ***** válasza:
Jah hát megesik. Igaz nem WC, de a legdurvább az volt mikor egyik ismi kocsiját a csaj összepiszkitotta, mivel kicsit durvábbra sikerült az anális beavatkozás ...
2014. júl. 1. 12:38
 28/39 anonim ***** válasza:
54%
Igényes étteremben a wc is makulátlan. Semmit sem szedtem még össze. ;) Nem mindenkinek esnek ki a komfortzónájából az ágyon kívüli helyszínek és nem mindenkinek vetekszik a libidója egy zsák krumpliéval.
2014. júl. 1. 12:44
 29/39 anonim ***** válasza:
22-es hát ilyenek ezek a mai bulizós csajok. A szerénység meg csak álca.
2014. júl. 1. 12:50
 30/39 anonim ***** válasza:

Ez a zene osszefoglalja a mai tinik szokasait.

[link]

Tiszt.kiv.

2014. júl. 1. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!