Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulikban TÉNYLEG létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulikban TÉNYLEG létezik olyan, hogy valakit megdugnak, leszopatnak stb. a wc-ben? Nem akarom elhinni.24L

Figyelt kérdés

Én soha nem mennék bele ilyenbe, bulikba se nagyon járok.

Szóval sok helyen olvastam ezt, hogy a csaj részeg és lazán a kis csini miniruháját feltűrve pumpálják a budiban. Mennyire létezik az ilyesmi a mai csajoknál? Vagy ez nem csak kamu!?

2014. júl. 1. 09:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
64%
és azt se felejtsd el, hogy 13-14 éveseket dugnak-szopatnak 30 éven felüliek...
2014. júl. 1. 09:59
 12/39 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos létezik. Bár szerintem ilyet normális emberek nem csinálnak. Légy büszke arra, ha te nem csinálnál ilyet.

23/F

2014. júl. 1. 10:01
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem járok "bulizni", nekem más fogalmaim vannak a szórakozásról, de van 1-2 csoporttársam, akik nagy büszkén szokták mesélni a suliban, hogy hétvégén melyik vécéfülkében és milyen pózban tolta meg őket az éppen aktuális alkalmi partnerük. Nem hinném, hogy csak kitalálták.
2014. júl. 1. 10:07
 14/39 anonim ***** válasza:
82%
hogy én nem futok bele ilyen kis tinikbe
2014. júl. 1. 10:16
 15/39 anonim ***** válasza:
38%

Én szoktam, de csak és kizárólag a barátommal. Előfordult már hogy szórakozóhelyen vagy étteremben nem bírtunk magunkkal, és kerestünk egy eldugottabb zugot, vagy a wc-be mentünk.

22/N

2014. júl. 1. 10:29
 16/39 anonim ***** válasza:
65%
Én sosem járok bulizni, de én is hallottam már ezt- azt, és szerintem nagyon gáz! NEm tudom az ilyen lányok mit akarnak az élettől, és azt sem hogy hogy lettek ilyenek. Én nem vagyok ilyen, látomt e sme, örülj neki! :)
2014. júl. 1. 10:30
 17/39 anonim ***** válasza:
61%
Alap. Én is voltam már pár ilyen csajjal fiatalabb koromban. Nem kell nekik túl sok és bármit megtesznek. Igazából egy idő után már nincs bennük semmi élvezet.
2014. júl. 1. 11:05
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
én mondjuk azon töröm a fejem, hogy mi nekik ebben a jó? nem látom a lényeget. vagy a szopatást a szeretet megnyilvánulásaként értelmezik?
2014. júl. 1. 11:08
 19/39 anonim ***** válasza:
52%
simán! még az én időmben, úgy 10 évvel ezelőtt is volt ilyen, hogy szinte rezzenéstelen arccal benyögte a csaj, hogy most hátramegyünk a budiba és lecummant. abba pedig bele se merek gondolni, hogy a mai 16-18 éves lányok mit meg nem csinálnak :D
2014. júl. 1. 11:46
 20/39 anonim ***** válasza:

hozzáteszem, hogy szinte nem is ismertem a csajt :D

előző voltam

2014. júl. 1. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!