Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakiből kihal az az érzés hogy szeressen valakit szerelemből?
Én is így vagyok vele, de nekem kellett hozzá egy nagyon kimerítő három éves kapcsolat, aminek a vége megcsalások sorozata lett. Azóta valahogy nincs kedvem a lányokhoz. Főleg úgy, hogy mindenhol azt hallom, hogy mindenki mindenkivel megcsalja a párját...
26/F
# 1:
Ja és hogy valami épkézláb tanácsot is adjak... Menj pszichológushoz. Majd ő segít megoldani ezt a problémát.
Nálam ugyanez volt, féltem a csalódástól, egy szakítás miatt és 7 évig nem mertem új kapcsolatot kezdeményezni és elnyomtam minden téren minden érzelmem...aztán utolért a magányosság érzése és rájöttem nem jó ez így
21F
egyik ismerősömmel is ez a helyzet, amit mondott nem akar kapcsoaltot mert kihalt az érzelem belőle, 2 éves kapcsolata volt a vége emgcsalás...azóta fél a csalodástol,jó neki egyedül
hát meglehet érteni,de majd erre mindenki maga áll ujra készen
Többnyire ez csak időleges. Kiégtél kissé a párkapcsolatokból, van ez így, szerintem majd elmúlik, csak idő és egy megfelelő ember kell hozzá.
Egy jó haverom jut eszembe erről. Tönkre ment a hét éves párkapcsolata, két és fél évig nem tudott belőle továbblépni. Ennyi idő után jött egy másik csaj az életébe. Ebbe a kapcsolatba már eleve úgy ment bele, hogy mit kezdjen vele, úgyis vége lesz. Aztán belezúgott a csajba. Aztán vége lett. A srác innentől totál besokallt a párkapcsolatokkal, elege lett. Tudatosan kerülte még a lehetőségét is, hogy egy kalandból komolyabb legyen. Aztán meg összefutott egy csajjal, ahogy ez lenni szokott. Azóta nagyon dúl a lamour, nemsokára apuka lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!