Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok, melegek! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek! Mi a véleményetek a melegfelvonulásról?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 00:30
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem a Híradóban láthatott vmi külföldi felvonulástxDD

És onnan vette:D

Szerintem életében nem volt még ott,de még csak a tvben sem látta:D

És így formál véleményt:D

Amúgy meg az újságcikkek célja kiválasztani a lehető legfurábban öltözött embert,aztán címlapra rakják,hogy "így vonultak a melegek":D

Én youtube-on követtem,de nem láttam sehol feltűnő embereket.

A legfeltűnőbb talán 1-2 ember lehetett,akik félmeztelenek voltak,mert a nagy melegben levették a felsőjüket,de azok is rövid gatyában voltak,nem fehérneműben:D

Hidd már el,ezek annyira ostobák,hogy nekik egyszer vki ezt mondta,aztán el is könyvelték így:)

Ami külföldön van az karnevál,nem felvonulás.Ott láthatsz pár jelmezes felvonulást.De ott ellentüntetők nincsenek is.Népünnepély az egész.

2014. júl. 7. 17:31
 42/46 anonim ***** válasza:
Ez csak az én véleményem volt, nem fogok vitatkozni és a sértegetés szintjére sem lesüllyedni. Többen vagyunk akik az effajta feltűnősködést elítéljük, ennyi.
2014. júl. 7. 17:42
 43/46 anonim ***** válasza:
Aki szereti a Pride-ot, az menjen nyugodtan minden évben, érezze jól magát és érveljen mellette hevesen. Viszont azt is el kell fogadni, meg kell érteni, hogy a melegek között is vannak olyanok, akik nem tudnak az ilyen vonulással, banzájjal azonosulni. Számunkra ez kellemetlen, tömény. Sokk! Adj gázt helyett Adj f...t felirat nagy Magyarországgal és Árpás sávos háttérrel. Közönség, undorító és szánalmas. Nyílt provokáció. Az ilyet miért engedték a rendezők fel a kamionra???
2014. júl. 7. 18:07
 44/46 Bleu válasza:
Meleg csaj vagyok de nem szeretem a PRIDEokat.Aki ezt elfogadta és ezzel együtt tud élni annak nem kell kimenni az utcára és felvonulni, hogy:Jaj meleg vagyok!! és felvonulok nektek.De nem ítélem el akik ott voltak,lesznek a PRIDEon.Ha ők így mutatják meg,hogy ők elfogadták magukat,akkor hajrá :)
2014. júl. 28. 00:33
 45/46 anonim ***** válasza:

Borzasztó, hogy ez a sok leszbikus és meleg kommentelő így gyűlöli a saját fajtáját... na jó, biztosan van 1% analfabéta is, aki nem tudja értelmezni, hogy a kérdés kinek szólt, de a többiek nyilván jó helyen vannak.

Leszbikusként az a véleményem a melegfelvonulásról, hogy nagyon jó, hogy van. Ha nem lenne, ez a rengeteg fröcsögő ember nem foglalkozna velünk, és soha az életben nem hitetnénk el a többséggel, hogy létezünk, nemhogy még jogokat is kiharcoljunk magunknak. Az, ahogy van, az persze már egyéni ízlés kérdése, de gondolom a szélsőjobbosok se tépik egymást azon, hogy az egyik bőrkabátban és hosszú hajjal, a másik meg acélbetkósban és kopaszon indul el bˇzit verni, úgyhogy én se szólok bele, ki hogyan öltözik lelkésznek. De aki meleg, és nem látja azt, hogy milyen fontos, hogy lássanak minket, kicsit talán gondolkodhatna többet azon, milyen jövendő Magyarországot szeretne maga körül látni. Persze, hogy lehetne jobban, lehetne okosabban csinálni, de az a lényeg, hogy VAN.:)

2014. aug. 18. 17:44
 46/46 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Teljesen igazad van!

Sajnos sok ilyen megalkuvó meleg van!

Ezek általában jópofiznak a heteró ismerőseikkel,nem is tudják róluk,hogy melegek,de ők annyira szeretik a barátaikat.A homofób barátaikat.

Nekem ilyen barátok nem kellenének az tuti.

Azért értenek ezzel egyet,mert olyanokkal barátkoznak,azokkal vannak együtt.

Szánalmasak.

Meg van az a buta réteg,akik azt hiszik,hogy ők így gondolják,majd erkölcsösebbek lesznek a többség(bugyuta heterók) körében.

Ajánlom menjetek ki a Sziget fesztiválta,aztán kiabáljátok,hogy nem kellene felvonulni,meg reklámozni,hogy mekkora heteró-drogos-piás agyhalottak vagytok!:D

2014. aug. 18. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!