Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok, melegek! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek! Mi a véleményetek a melegfelvonulásról?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 00:30
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
81%
Megáll az eszem a hozzászólásoktól. Ti komolyan Down kóros emberekhez hasonlítjátok a melegeket? Miért kell a kettőt keverni, mikor semmi közük egymáshoz? És igen, március 24-én hihetetlen nagy a buli a Down kór világnapján, nem árt kicsit informálódni. Ja, és mellesleg Nigériában még manapság is felakasztják a keresztényeket ÉS a melegeket is. Akkor? Nem tudom megérteni, hogy miért kell folyton gyűlölködni. Nektek nem mindegy, hogy ki kivel házasodik, vagy ki kivel van kapcsolatban? Az nem az értékrendek tönkretevése, hogy manapság már aligha van 14 éves szűz lány? Vagy hogy az ember nem tud normális párkapcsolatot kialakítani heteróként? Hogy mindenki csak a gyors numerát keresi? Gratulálok.
2014. júl. 1. 14:36
 12/46 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem senkinek nincs baja a homoszexuálisokkal, ha otthon csinálják. Nem foglalkoztat, tényleg; a négy fal között mindenki azt csinál, amit akar. Viszont a szexualitás szerintem magánügy; maradjon is az.

Persze manapság nagy népszerűséget lehet elérni egy "coming out"-tal, meg meg lehet mutatni az orbánfasistahomofóvnácikereszténybigottbőrgatyásmélymagyaroknak, hogy mi milyen fejlett demokraták vagyunk, mert az ánuszba szeretjük helyezni a nemi szerünket. Ez a protest nyilván jó érzés, de ebben az esetben viszont számolni kell azzal, hogy sok ember bizony hányingert kap a homoszexualitástól, és közügy lesz belőle, akkor a hányinger közüggyé tétele csak a szükségképpeni reakció.

2014. júl. 1. 14:54
 13/46 anonim ***** válasza:
73%
Jó, ha a szexualitás a négy fal közé való, akkor a hetero-k se járkáljanak kéz a kézben az utcán és ne nyalják-falják egymást a buszmegállóban.:D Ha mégis megteszik, akkor meg ne dirigáljanak, hogy mi való a négy fal közé és mi nem.
2014. júl. 1. 18:23
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még egyen sem, nem is gondoltam rá soha. Zavarnak az ilyen tömeges rendezvények, teljesen mindegy, hogy milyen célúak. Nem érzem magam jól az emberáradatban.

homoszexuális srác

2014. júl. 1. 20:02
 15/46 anonim ***** válasza:
54%
Engem kifejezetten zavar a melegfelvonulás, az ember magánélete nem az utcára való. Ugyan a tolerancia növelésér lett ez az egész hacacáré kitalálva de a jobbérzésú emberekből e vonaglás nem épp toleranciát vált ki hanem leginkább undort. - és ezt úgy mondom hogy egyébként magam is meleg vagyok - le lehet pontozni meg nácizni is, nem számít, mert mindenki hasonlóan gondolkodik
2014. júl. 1. 21:58
 16/46 anonim ***** válasza:
64%

Nem zavar nyilván hogy van, megvan a maga jelentősége (még ha néha azt érzem is, hogy az emberek egy részénél kontraproduktív hatást vált ki), ennek ellenére én nem vennék részt rajta. Egyrészt nem vagyok az a "felvonulós" típus, nincsen meg bennem a kellő exhibicionizmus, nem is vállalom nyíltan, meg nem is szeretem az ilyen tömegrendezvényeket.

Az még a problémám vele, hogy az egész rendezvénynek van egy ilyen deklarált célja, hogy ez egyfajta "általános kiállás a toleranciáért". Namármost attól még hogy meleg vagyok nem vagyok túlzottan liberális/balos, sőt... nyilván kiállnék a melegek jogaiért ha arról lenne szó (magamnak nem akarok rosszat), de semmiképp sem szeretnék egy platformra kerülni bizonyos kisebbséggel...

24/F

2014. júl. 1. 23:03
 17/46 anonim ***** válasza:
Éppen ez az! Nincs erről statisztikai adatom, de szinte biztos vagyok abban, hogy a homoszexuális emberek csoportjának jelentős része nem ért egyet a felvonulással és mindazzal, ami ott történik és ahogyan. Nem azért nem megy ki mert fél, hogy atrocitás éri, hanem azért nem vesz részt ebben a vonulgatásban, mert nem tud vele azonosulni. Azzal amilyen ez a karnevál szerű őrület, magamutogatás. Plusz a különböző sztereotípiákra is ráerősít egy-egy erősen szexuális jellegű közösülés imitáció az utcán, feltűnő ruhákban, hangos zenére jah akkor ők a b..ik. Mind ilyen egytől egyig. Pedig nem! Legtöbbünk csak normális életet szeretne, boldogan a párjával.
2014. júl. 1. 23:20
 18/46 anonim ***** válasza:

Szinte semmi értelme.Látom évről-évre a számtalan buta kommentek

"Csinálják a 4 fal között"

"Meg heterófelvonulás miért nincs?"

"Meg betegség"

"Meg elfogadom,de---".

Az emberek még mindig olyan buták,mint 10 éve.Sajnos olyanról formálnak véleményt,amiről nem kellene.

7-es a szexuális vonzalom semmi köze az értékrendhez.

Lehet számodra az értékrend,hogy kinek mire áll fel,te eszerint osztályozod érték szerint az embereket,de attól nem az.

Ha hallgattál volna bölcsebb maradtál volna.

2014. júl. 2. 00:17
 19/46 anonim ***** válasza:

Az,hogy egy társadalmakban

a

-butaság

-szőnyeg alá söprés

-bigottság

-a szex szó használta is bűn

És ez még értéknek is számít,ott elég gond van.

Én ezeket nem értéknek,hanem korlátoknak nevezem.

Felnőtt emberek,akik olyan szellemi korlátokban éli le az életüket,hogy az szomorú.

2014. júl. 2. 00:19
 20/46 anonim ***** válasza:

Talán 50 év múlva ezeken már csak nevetni fognak.

Pár év alatt nem változik semmi.Ehhez több generáció kell.

Ha ma egy tini(14-18éves) egyre többet tud meg a témában,ismer meg ilyen embereket,az már 15-20 év múlva a gyerekeit nem homofóbiára fogja nevelni.És mire azok megnőnek és ennek társadalmilag észrevehető jelei vannak az is még vagy 20 év.

Sajnos ez egy lassú folyamat.A technika gyorsabban fejlődik a társadalomnál.

2014. júl. 2. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!