Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok, melegek! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek! Mi a véleményetek a melegfelvonulásról?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 00:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

De arra még nem jöttem rá mit jelent az hogy "jobb érzésű",

a buta,korlátolt szinonímája?

2014. júl. 2. 00:28
 22/46 anonim ***** válasza:

Emberek nem tudom milyen kapcsolataitok vannak, ha a ti szerelmi életetek a szexben merül ki...

Mint minden más embernél is, a homoszexuálisoknál (bi-, pan-, poly- satöbbi) sem CSAK a dugásról szól a kapcsolat.

A szexualitás részét valóbban az ember általában privát módon éli ki, de ez csak egy része, vágod?

Egyébként csendesen jegyzem meg, hogy nagy általánosságban pont a heterók azok akiknek problémáik vannak a pirivátszféra megtalálásával. Én legalábbis nem sok egynemű párt látok a villamosan smacizni.

Egy queer kapcsolatban pontról pontra ugyanaz megy mint egy heteró kapcsolatban. Megismerekedés, flört, összejövés, egy randi, még pár randi, szex, anyádéknak bemutatás, összeköltözés, eljegyzés, házasság, kutya és/vagy gyerek, boldoganéltekamígmegnem.

...igen, és most jön az, hogy ennek egy része (idehaza törvényesen) még papíron nem így néz ki. De ez a meleg párokat a gyakorlatban nem zavarja.

Igazából aki nagyon akart, az eddig is tudott örök hűséget fogadni, gyereket nevelni.

A vita arról szól, hogy államilag áttekinthető legyen-e mindez, vagy továbbra is taktikázzanak az éritettek.

2014. júl. 2. 14:03
 23/46 anonim ***** válasza:

Igen látszik hogy, hogy a felvonulások mennyire nem a szexről szólnak. Ezért van bránert ábrázoló lufi, járkálnak pucér seggel, és tapogatják le egymás manduláját.

[link]

[link]

"szexuális vonzalom semmi köze az értékrendhez. "

Persze, itt már semminek semmi köze egymáshoz. Minden külön van választva. A testépítés az egészségtől, a szex az erkölcstől, a forint az aranyalaptól, a tanítás a neveléstől, és még napestig lehetne sorolni. Hallottatok már az EGÉSZségről?

"akkor a hetero-k se járkáljanak kéz a kézben "

Persze, mert az tök ugyanaz, mint pucéran vonaglani, egymás seggét csapkodva.

2014. júl. 2. 19:42
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

Az erkölcsnek semmi köze a szexhez.

Vannak egyszerű,buta emberek,akik mellé még gátlásosak.

Na szerintük a két szó egy és ugyanaz.

Az erkölcs ott kezdődik,hogy nem tapossuk el a másikat csak mert nem olyan,mint mi.

Te nem lehetsz vmi erkölcsös.

2014. júl. 2. 20:40
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

A magadfajta már attól is szívinfarktust kapna,ha egynemű párokat látna kézen fogva.

Persze ők az erkölcstelenek,nem azok az antiszociális emberek,akik azt hiszik lépten-nyomon beleköthetnek az utcán emberekbe.

2014. júl. 2. 20:42
 26/46 anonim ***** válasza:
37%
én nem szeretném, ha a gyerekem kézenfogva sétáló férfiakat látna.
2014. júl. 2. 21:51
 27/46 anonim ***** válasza:
78%

"Igen látszik hogy, hogy a felvonulások mennyire nem a szexről szólnak. Ezért van bránert ábrázoló lufi, járkálnak pucér seggel, és tapogatják le egymás manduláját."

" a homoszexuálisoknál (bi-, pan-, poly- satöbbi) sem CSAK a dugásról szól a kapcsolat"

Látom a szövegértés ötös megvolt anno. Az aszexek kivételével van testiség is, de

Most két félmeztelen csávón vagy kiakadva? Mint aki még életében nem volt strandon. Apám, van negyven fok, noná, hogy nem nagykabátban flanglának. Egyébként maga a meztelenség tök természetes dolog, két utcával arrébb ugyanilyen szerkóban betonoznak a jómunkásemberek. Amíg genitália nincs kilógatva, addig nem értem mi a problémád.

A lufis csávó meg valami egyéni vállalkozó, aki kiment pénztkeresni. Nem hiszem hogy a melegszervezetek pont abba feketenék a pénzt, hogy vásári bizbaszokat áruljanak.

Egyébként meg stilizált fütyik? Úristen. Sztem idehaza a fél ország vurstlin szocializálódott, ahol az édességesnél pont ilyenek is megtalálhatók-meg a jó öreg piros nyalóka angol szóvicces és szó szoros értelemben vett himbilimbikkel.

De

[link]

mintha

[link]

a heteró

[link]

tárasadalom

[link]

egyébként

[link]

nem lenne

[link]

tele

[link]

ok nélkül

[link]

szexualizált

[link]

vizuális

[link]

szeméttel.

[link]

Mink olyat még sose láttunk.

2014. júl. 2. 22:11
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
Hűha, szerintem még Moszkvában is remegnek az asztalok liberális ánusztornász minta demokraták elsöprő érvei hatására. Jó szenvedést xD
2014. júl. 3. 00:20
 29/46 anonim ***** válasza:
88%

A gyereked lát sok heteró lány barátnőt is kézen fogva.

Azt sem érti mit lát.Tudod a gyerek nem ilyesmikkel van elfoglalva.

10 év alatt kb azt sem tudja mi az a szex.

Aztán később úgy is előkerül a téma.És tájékozódni fog,ha nem a korlátolt szüleitől akkor az iskolában,neten,stb.

Attól,hogy vmit elakarsz titkolni a gyereked elöl,még látni fogja,mert nem akváriumban éli az életét.

A kézen fogva járást is a heterók találták ki.Hogy minek azt nem tudom,engem annyira nem érdekel,de mások ugyanúgy majmolni akarják a heterókat,hagy tegyék.

Ha majd a gyereked lesz meleg akkor megérted a dolgot,amúgy aki nem belülről éli meg,nem önmaga vagy a családjában az úgy sem érti annyira.

2014. júl. 3. 03:38
 30/46 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy azt én sem értem mit csodálkoznak azon ha valaki esetleg fehérneműben van.

És?Mi van akkor?Emberi test.Főleg ha szép is,de ha nem,akkor is mi a gond vele?

A strandon is gyakorlatilag közterületen mászkálnak az emberek,sőt üdülő területen,pl a Balatonnál az utakon is gyakori nyáron.

Gondolom ha bikinis nők vonulnának fel a világbékét hirdetve akkor senki nem fújolna,hanem még tapsolnának is.

Szerintem az ilyen prűd embereknek vmi nincs rendben a lelkükkel,saját frusztrációjukat vetítik ki másokra.

2014. júl. 3. 03:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!