Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint én egy rettenetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint én egy rettenetesen csúnya fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt hogyan viselkednek a lányok a lányok a helyes,illetve a csúnya fiúkkal és rám az utóbbi illik.Nincsenek zavarban ha beszélni kell velem,nem keresik a társaságomat,nem próbálnak meg imponálni nekem,csak ha segítség kell valamiben akkor keresnek meg.Nem is volt még barátnőm,semmilyen kapcsolatom lányokkal,mondjuk szüleim sem kérdezék meg egyszer sem,hogy nincs-e barátnőm,gondolom ők is tudták,hogy mekkora ronda vagyok,ahogy mindenki más,csak én nem.Na mindegy,leszarom,ha 20 évet kibírtam így,még 20 meg se fo kottyanni.
2014. jún. 29. 11:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ne érezd,majd helyrepofoz az élet az álomvilágodból.
2014. jún. 29. 14:36
 22/26 anonim ***** válasza:
neked komolyan az fáj, hogy nekem van sikerem, míg te minden nap itt nyávogsz?
2014. jún. 29. 14:39
 23/26 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok az ostobe, de hogy ki mennyire van "erőben" az nem pontosan azt jelenti, hogy hány kilogrammot bír el.

Egyik ismerősim, kicsi vékony gyerek, és röhögve lefut 10kmet. Na ő szerintem jó kondiba van, pedig rajta sincs sok izom, és képzeld van barátnője.

Itt vagyok én 185cm 70kg vékony testalkat, és sose volt gondom a női nemmel, pedig én se fogok a nőimagazin címlapjára kerűlni.

Ha az emberek látják, hogy egy tál szaranak nézed magad akkor egy tál szar leszel.

Attól, hogy valaki nem olyan elesett és szerencsétlen mint te hasonló paraméterekkel nem kell rögtön neki esni mint ahogy az elöbb tetted

2014. jún. 29. 14:57
 24/26 A kérdező kommentje:

vekony gyerek kevesebb sulyt mozgat,konnyebben fut,viszi a szel

amugy meg futoteljesitmeny=tudokapacitas

es ez nagyreszt vele szuletett.semmi koze a kondihoz.vannak olyan elsportolok,akik kis tudokapacitas miatt nem tudnak pl.egesz meccset vegigjatszani,hanem csak cserek

kondi azt jelenti,hogy ha fel kell venni egy szekrenysort a negyedik emeletre,akkor felviszi,nem osszeszakad 20kilo alatt

2014. jún. 29. 15:12
 25/26 anonim ***** válasza:

20 kilós szekrény az emeletre? sima ügy. :D

'amugy meg futoteljesitmeny=tudokapacitas

es ez nagyreszt vele szuletett.'

ekkora orbitális állatságot meg életemben nem olvastam... innentől kezdve egy szavad nem lehet komolyan venni - nem mintha eddig lehetett volna :D

2014. jún. 29. 15:15
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Én a 190+ cm magas 60-68 kilós vagyok. Még az elején írtam hatodik-nyolcadik válaszolóként, nem tudom.

Én például elég keveset tudok kinyomni, nem emelek fel egy komplett mélyhűtőt egyedül, DE! Az állóképesség nem ettől függ. A futás sem. A futáshoz ez egy jó testalkat, mert könnyű vagyok, hosszú lábakkal. Tüdőkapacitás... számít-számít, de az is fejleszthető. Mellesleg nem azért tudok lefutni egy nagyobb távot mert olyan a testalkatom, vagy mert vinne a szél... azért, mert ami van rajtam, az edzett. Vékony vagyok, de az a kis izom, ami rajtam van, az szálkás. Mert van kitartásom. Hidd el, több verekedésbe is kerültem már nálamnál sokkal izmosabb emberekkel(szerbiában élek, van néha-szerb-magyar konfliktus). Egyszer sem ütöttek meg, meg gyors vagyok, kitérek az ütések elől. Mellesleg sokat színészkedtem, ismerem az emberi viselkedést, rengetegszer elhitettem a kötekedőkkel, hogy értelmetlen lenne verekednünk. Nem, nem azért mert félnék, hanem azért, mert tényleg értelmetlennek látom. Nem vagyok gyáva, haveromnak egyszer nekiestek, simán eléálltam megvédeni. De általában szétszedem az embereket.

Rengeteg sportot művelek hobbi-szinten. Futok, biciklizek, kosarazok, focizok, teniszezek, táncoltam egy csomót. Ezeknek a dolgoknak köszönhetően jók a reflexeim és gyors vagyok.

Megtanultam férfi módjára kezelni a dolgokat és rájöttem, hogy az izomtömeg messze nem ér annyit, mint amennyit tulajdonítanak neki. Jó, néhány diszkós p..csánál igen, de tőlük elvonatkoztathatunk. Jó a problémamegoldó-képességem, rengeteg ember fordul hozzám segítségért, mert átlátom a dolgokat.

Ezek azok a dolgok, amik miatt a nők keresnek és férfinak tartanak. Nem a satnya izomzatom miatt.

Legyél erős, de ne fizikailag. Fizikailag legyen állóképességed, ne ess össze egy óra futás, vagy munka után. Szellemileg magasodj a többiek fölé valamelyest, vagy bár hitesd el velük ezt. És a nők dőlni fognak, hidd el. A nő az nő. A biztonságot keresi a legtöbb. És ezt nem a fizikai erőfölényben látják, hanem a higgadt hidegvérűségben, a magabiztosságban.

Na, ne légy lekezelő mással, tényleg segítő szándékkal írjuk azt, amit írunk.:)

Üdv.

2014. jún. 29. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!