Rettenetesen csúnya a puncim! Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlem a puncim,rengetek kapcsolatom ment emiatt tönkre. A formája sem tetszik plusz van egy anyajegy is ott.. Rendesen ápolom, tisztálkodom. szerintetek tudnék valamit kezdeni vele? Ha gondoljátok küldök képet...2013. jún. 16. 00:25
1/30 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés akkor erre csak azt tudom mondani, hogy nagy f.a.s.z.k.a.l.a.p. lehetett a pasid ha ilyen dolog miatt hagy el ami azt jelenti, meg sem érdemelt téged. (Másra nem tudok gondolni mi lehetett volna ami ilyen szempontból tönkre teszi a kapcsolatot mint, hogy a barátod elhagy.)
3/30 anonim válasza:
Azért ment rá a kapcsolat mert nem tetszett a pasiknak, vagy azért mert folyton azon nyavalyogtál, hogy hogy néz ki, mert nem mindegy. Nekem is saláta puncim van, Kilógnak a kisajkaim, de még egy pasi se mondta, hogy csúnya, és nekem is van anyajegy az egyik kisajkamon, de nekem tetszik. Nemigazán tudok el klépzelni olyan ronda puncit ami szakító ok lenne
5/30 anonim válasza:
Az a nem normális aki emiatt elégedetlenkedik.
Lássuk azt a puncit!
8/30 anonim válasza:
Küldhetsz képet! kíváncsi vagyok rá... lehet pont olyan fiúkat fogsz ki akik finnyásak vagy valami
9/30 anonim válasza:
Ha a puncid miatt mentek tönkre a kapcsolataid, akkor ne sajnáld, hogy megszabadultál azoktól a marháktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!