Rettenetesen csúnya a puncim! Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlem a puncim,rengetek kapcsolatom ment emiatt tönkre. A formája sem tetszik plusz van egy anyajegy is ott.. Rendesen ápolom, tisztálkodom. szerintetek tudnék valamit kezdeni vele? Ha gondoljátok küldök képet...2013. jún. 16. 00:25
12/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket. a kapcsolatom azért ment tönkre, mert a páromat nagyon zavarta az anyajegy. folyton azt mondta, kullancsra emlékezteti...
2013. jún. 16. 08:57
13/30 anonim válasza:
Akkor ez az ember nem szeret. Az anyajegyet meg szedsd le ha zavar. Én nem igazán lárom eleve hol van.... Az a kis fekete pötty? Ez csak kifogás volt ha ezért hagott el.
15/30 anonim válasza:
Ez egy tök normális puncinak néz ki, semmi gond vele... nem értem a dolgot. Anyajegyet nem is látok, de ha mégis lenne, le lehet szedetni. Kisajakplasztikára is van lehetőség, de szerintem teljesen felesleges.
16/30 anonim válasza:
Teljesen normális punci, nehogy aggódj miatta. A pasi részéről ez kifogás. Keress gyorsan valakit. Hidd el nem lesz semmi gond.
17/30 anonim válasza:
Aranyos puncid van. Láttam szebbet, de sokkal "csúnyábbat" is, semmi gond nincs vele, ne aggódj.
19/30 anonim válasza:
Már hol lenne csúnya a puncid? Gyönyörű! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!