Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint én egy rettenetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint én egy rettenetesen csúnya fiú vagyok?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt hogyan viselkednek a lányok a lányok a helyes,illetve a csúnya fiúkkal és rám az utóbbi illik.Nincsenek zavarban ha beszélni kell velem,nem keresik a társaságomat,nem próbálnak meg imponálni nekem,csak ha segítség kell valamiben akkor keresnek meg.Nem is volt még barátnőm,semmilyen kapcsolatom lányokkal,mondjuk szüleim sem kérdezék meg egyszer sem,hogy nincs-e barátnőm,gondolom ők is tudták,hogy mekkora ronda vagyok,ahogy mindenki más,csak én nem.Na mindegy,leszarom,ha 20 évet kibírtam így,még 20 meg se fo kottyanni.
2014. jún. 29. 11:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"de szerencsére vannak még nők akik értékelik egy férfi erőfészítéseit."

akkor mi baj? ha szerinted is így van? akkor csak várnod kell.:)

szerintem is, én egy nagyon csúnya fiúba voltam beleesve szép lányként, nem kellettem neki, mert szereti a barátnőjét, aki szintén csúnya. a srác nem felszínes, ennyi:)

2014. jún. 29. 11:51
 12/26 anonim ***** válasza:
ha így állsz hozzá, hogy sosem lesz, akkor tényleg ne csodálkozz, ha még húsz évet egyedül fogsz eltölteni
2014. jún. 29. 11:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még soha barátnőm, szóval nem vagy egyedül kérdező... Velem is mindig elutasítóak a lányok, pedig átlag külsejű vagyok...
2014. jún. 29. 11:58
 14/26 anonim ***** válasza:

Én 23 vagyok,és ugyanez nagyjából a helyzet.Pedig csúnya sem vagyok,de hát ez van.

Nekem a családom basztat is vele rendesen,az idegeimre is tudnak menni vele.Én megmondtam nekik,hogy nekem nem valószínű,hogy lesz családom vagy bármi hasonló,de nem akarják elhinni egyenlőre,meg jajj úgyis lesz majd blablabla...

Másoknak teljesen véletlen helyzetekből is összejön a kapcsolat,pl. utcán vagy egyetemen,én viszont messze nem vagyok ilyen szerencsés,sőt még a közelébe sem volt semmi ilyesmi velem.Kihasználnám én a lehetőségeket,ha lennének,de mivel nincsenek ezért nincsen mit kihasználni igazából.

23/F

2014. jún. 29. 12:02
 15/26 anonim ***** válasza:

"Én 23 vagyok,és ugyanez nagyjából a helyzet.Pedig csúnya sem vagyok,de hát ez van.

Nekem a családom basztat is vele rendesen,az idegeimre is tudnak menni vele.Én megmondtam nekik,hogy nekem nem valószínű,hogy lesz családom vagy bármi hasonló,de nem akarják elhinni egyenlőre,meg jajj úgyis lesz majd blablabla...

Másoknak teljesen véletlen helyzetekből is összejön a kapcsolat,pl. utcán vagy egyetemen,én viszont messze nem vagyok ilyen szerencsés,sőt még a közelébe sem volt semmi ilyesmi velem.Kihasználnám én a lehetőségeket,ha lennének,de mivel nincsenek ezért nincsen mit kihasználni igazából. "

Nálam szóról szóra ugyanez a helyzet!!

szintén 23/F

2014. jún. 29. 12:08
 16/26 A kérdező kommentje:
De ha nem vagytok csúnyák,mi lehet az oka ennek?Szerintem nagyon is azok vagytok és férfiatlanok,szerencsétlenek,csak féltek beismerni és változtatni.Nekem is nehéz volt,de megtettem,elkezdtem gyúrni és azóta magabiztosabb lettem.Meg is nézett már az utcán néhány lány(elõtte soha egy sem),persze nem a legszebb,legcsinosabb,de haladás ez.Minél férfiasabb leszel,tehát izmos,edzett,jó kiállású,magabiztos és mellé jól állnak rajtad a férfiakra tervezett ruhák(ing),annál több csaj néz majd meg,egyre szebbek.
2014. jún. 29. 12:17
 17/26 anonim ***** válasza:

186 centi vagyok, és jelenleg 67 kiló, de voltam már épphogy 60 is. soha nem volt ebből semmi hátrányom. nekem is a genetikám ilyen.

imádok sportolni, mozogni, főleg futni szoktam mostanság, meg fekvőtámaszozni, húzódzkodni stb., szóval elég jó állóképességem van és jó erőben vagyok. képzeld, nekem nem kell ennél több, soha nem fogom kigyúrni magam. és soha nem voltak komplexusaim a testem miatt. barátnőm is volt már több is, egyéjszakás kaland is akadt. mind gyönyörű lányok voltak, nálam mindig is magasan volt a léc.

szóval a férfiatlan szerencsétlen az te vagy, kedves kérdező! a nyomorod viszont ne terjeszd másra, ha lehet, mert ettől csak még nagyobb szánalom vagy

2014. jún. 29. 13:41
 18/26 A kérdező kommentje:

el vagy te tévedve.tesóm 185 cm és 60kg,fut,fekvőzik,húzódzkodik stb. de nagyon nincs jó erőben.gondolj már bele,kb.60 kg mellett fekvőnél mennyit nyomsz ki?még a rúd súlyát sem,ha már fekvenyomást nézünk.húzódzkodásnál ugyanez.60 kilósan én is toltam,mint az őrült keményen,mert azt a semmi súlyt nem volt nehéz mozgatni.futás meg tüdőkapacitáson múlik.

szóval el vagy tévedve és elég szánalmas vagy,az ilyen gizdák mindig erősnek képzelik magukat aztán a 4 kilós súlyzóval elesnek.szóval visszavehetsz a pofádból öcsi,mert nem tudom mire ilyen nagy te giliszta!!a történeteid tartsd meg másnak,kutya nem hiszi el nektek,hogy 185-190 centis 60 kilós fiúkkal szexelnek/járnak bombázó csajok a mai világban.szánalmas a hazudozásod.

2014. jún. 29. 13:48
 19/26 anonim ***** válasza:
kérdező, miért vagy ennyire szűklátókörű? és miért sértegeted a hozzászólókat, akik tök kedvesek veled, pedig te hisztizel és vered magad össze-vissza:D
2014. jún. 29. 14:11
 20/26 anonim ***** válasza:

vicces vagy...:D

akármit hablatyolsz, én nem fogom rondának és gyengének érezni magam és utálni a testem, és nem veszek vissza semmiből. azt meg én tudom, hogy kikkel voltam, és kikérem magamnak h hazug lennék. inkább csak a te világképedbe nem fér bele, hogy vszeg nem a testalkatod miatt nem kellesz a kutyának sem :D

röhej... ameddig nem találtam rá erre az oldalra, fel sem merült bennem, hogy bárki is cikinek tartaná a testem, mivel soha nem tapasztaltam ilyesmit. :D

nem baj, nyugodtan kiélheted rajtam a nyomorod, jobb dolog úgysem fog veled történni soha az életben..szar lehet neked :)

2014. jún. 29. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!