Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint én egy rettenetesen csúnya fiú vagyok?
Hááááát......mi honnnnnnnan tudjuk?
Ha nem raksz ki képet senki se fogja ezt neked megmondani XD
Szia!
Én 22 éves vagyok, 192 centi magas, de csak 60-68 kiló. Most épp inkább 60 felé húz... genetikai okok, meg általában az olyan sportokat kedvelem, amik inkább szálkásítanak, mint tömeget növelnek(bicikli, futás pl).
Nekem sem szép az arcom kimondottan, szemüveges vagyok(persze van akinek ez bejön), hosszúkás a fejem, nagy az orrom, KICSIT beesett az arcom, vastag sötét szemöldököm van, hozzá szőkésbarna hajam, ami jelenlegi állapotában pont olyan, mint egy tíz éves kisiskolásé.:)
Ennek ellenére van barátnőm(ő a negyedik), méghozzá olyan nő, akiért bomlanak a férfitársaim. S habár most úgy érzem vége lesz a kapcsolatunknak, ő az, aki nem akarja befejezni.
Szóval hidd el, hogy a külső nem számít. Legfeljebb néhány embernél, de az olyanokat keresd, akik kicsit sem felszinesek. Legyél magabiztos, ápolt, beszédes. Aztán majd megy.
És ne mondd, hogy lesz arod, mert az buta hozzáállás. Kell a nő az ember életében és nem csak a pi nája miatt, hanem amiatt is ami körülötte van.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!