Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogyha egy lány a legjobb barátnőjével kipróbálja a csókolózást mielőtt megtörténne az első a fiúval?

Figyelt kérdés

#legjobb #első #barátnő #lány #csókolózás #kipróbálja #megtörténne
2014. jún. 27. 22:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A csókolózást !
2014. jún. 28. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ehh...nekem erre felállt.
2014. aug. 24. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Végülis állatok vagyunk mi emberek is , az állatok is nyalogatják egymást,, meg minden mást aki szeretnek, az emberek semmivel sem különnbüznek az állatoktól, jó az hogy fejlettebb aggyal rendelkezünk csak abban az egyben, de mit ér ha az emberek töbsége nem használja ki inkább isznak alkoholt és így roncsolják az agyukat is. Tehát lány létedre nem baj hogy csókolozól más lánnyal, de ha már itt tartunk és kiváncsiságból csinálod, kiváncsiságból, csókoljál már meg mondjuk egy kutyát is, vagy egy békát hátha királyfi lesz utána belőle..D:D Komolyra fordítva a szót én azt gondolom lány semmilyen intim akpcsolatba még csak kiváncsiságból sem probálja ki másik lánnyal, meg a másik nem sem probálják ki egymással. FIÚ LÁNY így legyen jó? Én személy szerint ha lenne barátnőm és megtudnám hogy együtt volt vagy van másik lánnyal is intim kapcsolatban, elküldeném őt a jó fenébe, mindennek van határa. De igazából nekem teljesen mind1, igyatok csak lányok, csináljátok ezt meg azt az fix. én dolgozok, minta azállat, hogy legyen pénzem és inkább ha ilyene a lányok nem kell barátnő inkább nézek pronót de a pénzt legalább magamra költhetem:D:D és nem kell hozzátartoznom sekinhez sem.:D 22/f
2014. okt. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!