Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az első/legjobb csókja?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 11:13
1/5 anonim válasza:
én elb*sztamaz első csókomat, már bánom is :(
15ötödik szülinapomon üvegezés közbe xD
De az első csókot az első kapcsolatban érdemes odaadni.
2/5 anonim válasza:
En nagyon gatlasos vagyok a lanyokkal, mert nem vagyok elegedett magammal... az elso csokom is ugy tortent, hogy a lany maszott ram egy kozepiskolai ballagasi szerenad alkalmaval, miutan eljottunk az utolso tanartol (termeszetesen elotte mar ittunk kicsit:D)! Nagyon heves volt egyebkent a csokolozas, jo volt es tobb is tortenhetett volna, csak hat, en hulye, nem mertem folytatni...
3/5 anonim válasza:
Az első csókom úgy 14 éves koromban csattant el a sráccal, akivel jártam, de nagyon rossz volt, mert meg akart fullasztani, ahogy lenyomta a nyelvét a torkomon....
A legjobb csókom pedig.... egy búcsúcsók volt. Irónikus, nem?
4/5 anonim válasza:
nekem 15 évesen volt és egy tóparton:)
5/5 anonim válasza:
első csók szar volt,mert olyan férfitól kaptam,aki meg akart erőszakolni...
a legjobb életem szerelmével történt,akivel azóta is egy pár vagyunk :) az első randinkon,a kávézó után beültünk a kocsijába,hogy hazavisz,de ő hirtelen megcsókolt..hihetetlenül jó volt..ennek lassan egy éve :)
imádom őt és Ő az Igazi <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!