Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérjem a legjobb barátnőmet hogy tanítson meg smárolni?
Igen, ez homokos dolog! Honnan tudod, hogy nem hazudnak? Amúgy sem számít... Gyerekes vagy!! (ami 14 évesen normális, de a pasizás nem annyira)
Miért nem egy fiúval szeretnéd kipróbálni? Az első csókot nem lehet elrontani, mert mégis honnan tudnál olyan dolgot, amit még sosem csináltál? Amelyik fiúnak ez nem tetszik, az hülye és nem érdemel meg téged! Ennyi... :)
Hát egy az ,hogy ezt hogyan lehet megtanulni?
A másik engem sem tanított meg a legjobb spanom de mégis tudok..érdekes nem? xD (Undorítóóóóó)
Szerintem ha ennyire kiakarod probálni menj oda a sulidban egy idősebb csávóhoz azt kapd le ha jó csaj vagy nem nagyon fog elrugdosni magától.. és ha még el is rugdos akkor sem lesz olyan ciki mint a barátnőddel lenne (ez nagyon gáz..)
Szerintem a #2. és a #4. teljesen rendben.
Különösen a #4.!
Az #5. válaszból kb. két mondat nagyon gáz, a többi hét viszont nagyon is korrekt!
Annyira, hogy ide is másolom azt a 6,5-et:
"_Honnan tudod, hogy nem hazudnak? [A többiek, az osztálytársak.]
Amúgy sem számít... Gyerekes vagy, ami 14 évesen normális...
Miért nem egy fiúval szeretnéd kipróbálni?
Az első csókot nem lehet elrontani, mert mégis honnan tudnál olyan dolgot, amit még sosem csináltál
Amelyik fiúnak ez nem tetszik, [...] az nem érdemel meg téged!
Ennyi... :)_"
Az #5. válaszból kb. két mondat nagyon gáz,
a többi viszont nagyon is korrek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!