Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem tudják felmérni, hogy egy picit izmos test is mekkora munka?

Figyelt kérdés
Fogalmuk sincs róla mennyi idő,energia,edzés,pénz és kaja már csak egy enyhén izmos test felépítése is.Képtelenek értékelni.A kigyúrtat az ilyen ARNOLD alkat jelenti számukra,a sportos pedig aki 2-3 éve keményen edz és jelentőset fejlödött.És csak ez a két alkat létezik számukra.
2014. jún. 27. 10:29
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Na a 80 százalékos a századik féloldalas válasz után kezdi sejteni a kérdésem lényeget:D a többi nem közelít hozzá

Szóval én itt azokról beszélek,AKIK szellemi munkát végeznek,DE ennek ellenére annyi időt szakítanak edzésre,sportolosára,amennyit csak tudnak,MERT szeretnének jól kinézni,AZONBAAAAAN ilyen hobbi szintű úgymond testépítéssel nem lehet elérni azt a testalkatot,amit a mai fiatal lányok mérceként állítanak a férfiak elé ÉÉÉS hiába mondjátok,hogy nem kell foglalkozni mások véleményével,VISZONT amikor az értelmesebb,egyetemet végzett lányok is kifogásolják,hogy miért nem vagy KIDOLGOZOTT/KIGYÚRT,az igen csak lehangoló tud lenni

VILI?

2014. jún. 27. 12:01
 32/39 anonim ***** válasza:
Te most mi a bánatért sajnáltatod magad, de tényleg? Kit érdekel, mit dolgozol, meg mennyit edzel mellette, nem vagy te egy ilyen kis különleges hópehely, aki meló mellett szakít időt az edzésre és nem hivatás szinten űzi. Én egyetem meg meló mellett járok el edzeni, mégsem nyivákolok, ha egy pasinak mégsem tetszek. Majd tetszek másiknak. Ez az élet, öregem, nem jár alanyi alapon nő, csak mert pasi vagy, és nem zabálsz a kanapén.
2014. jún. 27. 12:07
 33/39 A kérdező kommentje:

Futás?Izmosodni/hízni akarok,nem fogyni.

Fekvőtámasz?Szart sem ér,hidd el.

2014. jún. 27. 12:07
 34/39 anonim ***** válasza:
ha szarul csinálod persze hogy szart sem ér:)
2014. jún. 27. 12:15
 35/39 Beviz Elek ***** válasza:
47%

fejezd már be a siránkozást te szánalmas gyökér!

fogd fel, többet nem írom le:

vagy takarodj el rendszeresen gyúrni, vagy fogadd el magad így!

a csajoknak bejönnek az ismos srácok, de nem izom alapján vákasztanak oárt. nem a testeddel van a baj, hanem hogy egy szánalmas h lye se gfej vagy

2014. jún. 27. 12:16
 36/39 anonim ***** válasza:
Akárhányadjára írod ki ma a kérdést, attól még ugyanezt fogjuk gondolni. Ha nem jó semmi, amit felsoroltak, akkor ülj le kicsit és olvass. A futást pedig nem a fogyás miatt írtam, az állóképesség sem árt. Ha neked viszont olyanok kellenek, akik a bicepszre mennek, akkor úgy érzem, nincs miért sajnálni.
2014. jún. 27. 12:24
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Menthetetlenül idióta vagy! Akármilyen alkatod lenne, bottal sem piszkálnálak.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy miféle szellemi munkát végzel te ennyi ésszel...

A kérdésedre meg nem is fogok normális, kifejtett választ írni, mert

1. Megtették már mások.

2. Nem érdemled meg.

Szóval ennyit kapsz:

NEM ÉRDEKEL, hogy milyen testben mekkora munka van. Fel tudom mérni, csak nem érdekel.

2014. jún. 27. 12:45
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, de mindennel van munka, amit el akarunk érni. Emberenként változó lehet, hogy kinek könnyebb véghezvinni ezt a munkát, kinek nehezebb.

Például egy olyan férfi, aki imád edzeni, ez az élete, biztos valamivel könnyebbnek érzi, mint aki csak kényszerből csinálja, mondjuk azért, mert szerinte így jobban tetszik majd a lányoknak.

Ugyanígy fordított esetben, vannak olyan nők, akiknek a karcsúságért kell piszkosul megszenvedni. Mondhatnánk, ezt meg a férfiak nem érik fel ésszel, mert szerintük ez csak annyiból áll, hogy "nem eszik annyit, mint egy disznó". Holott ennek csak akkor van valami köze az igazsághoz, ha a nő alapból vékony alkat.

Ha eredményt akarsz elérni, akkor küzdj meg érte, vagy ha úgy érzed, túl nagy áldozat, nem érzed így jól magad, akkor jellemre próbálj gyúrni és azzal hódítani, hiszen nemcsak az izomkolosszusoknak van párjuk.

2014. jún. 27. 14:05
 39/39 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te az egyetemet végzett lányokat automatikusan az értelmes lányokkal azonosítod. Igen, valóban sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mibe kerül egy akármilyen testalkat kialakítása, karbantartása. Nekem sincs, nem tudom megítélni. Viszont nincsenek elvárásaim. Ne azoknak a lányoknak akarj megfelelni, akiket itt szidsz. Vannak még olyan lányok, akiknek nincs semmi bajuk a vékony, az izmos, a kövér fiúkkal, és ha téged ennyire zavar a dolog, akkor őket keresd, és ne azokat, akiket bár értelmesnek gondolsz, megvetsz a gondolkodásuk miatt.
2014. jún. 27. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!