Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem tudják felmérni, hogy egy picit izmos test is mekkora munka?
szerintem alapvetően nem arról van szó, h leszarják vagy elvárják. az ősember nem járt konditerembe, hanem a mindennapi munka, a vadászat, stb. miatt volt izmos. kb. az ókori görögöknél volt először ez a testkultusz, ahol az olimpikonok mintájára faragtak szobrokat és az volt a non plus ultra.
a konditerem is a modern világ találmánya, kb. arnoldékkal jött be minimális tudásaim szerint, azaz nem annyira régi. és a mi kis hazánkba sem annyira régi ez a nagy "mindenki edz" mozgalom.
a lányok, nők természetesnek veszik, mert már jóégtudja mióta a férfiakat úgy látják izmosnak, hogy maximum azt feltételezik, sportol valamit (de egy golftól vagy lovaglástól heti egyszer senki sem lesz sportos önmagában, talán ezzel egyetértetek). a konditerem egy kulisszák mögötti hely, most itt kell felépítenetek magatokat, a szellemi tevékenységet végzőknek is, és azt az illúziót kelteni, hogy nap mint nap kemény fizikai munkát is végeztek vagy legalábbis képesek vagytok rá (azaz izmosak vagytok). nem értek hozzá, de ez alapprogram. ehhez vonzódunk mi nők, az erős, biztonságot nyújtó karokhoz, testhez.
ezért minket felesleges okolnod. ilyen ez a világ, hogy egyre többen a szellemi munkát végzik a fizikai helyett, ami a monitor mögött való ülésből áll legtöbbször.
ahogy le is írtad egy napodat, nehéz ebbe belesuvasztani az edzést is, bár szerintem akár heti 3x1 óra már érzékelhető változást hoz.
régen tényleg nem volt konditerem, Janus Pannonius és társai, a középkori tudósok, krónikások, stb., akik szinte kizárólag könyvek és papírosok között éltek, meg is írták rendesen, milyen nyomorúságos testben élnek, a mozgás hiányában.
ma már ők is biztos edzenének :D de ezen tényleg nem érdemes felhúznod magad, ami itt a gyikon megy, ahogy írtam, néha olyan nevetséges, és valószínűtlen, ostoba elvárásokat támaszt az egyszeri olvasó elé, hogy egyre kevésbé hasznos. :D
peace :)
De mégis elvárják a csajok azt is,hogy jól keressen a férjük,lehetőleg diplomás legyen stb.
Ezt fizikai munkával nem lehet összeegyeztetni.Vagy az egyik,vagy a másik.
Az ember idegrenszerét nem lehet felőrölni.Nem gépek vagyunk,hogy utasításokat hajtsunk végre.
Most nem értem amúgy, mit vársz? Mély guggolásért cserébe mély torkozást? :D Ez azért nem így működik. A nők nem tartoznak neked sz-rral sem csak azért, mert edzel.
Ha meg lesoványoznak, mert nem vagy Arnold, hát akkor meg: minek foglalkozol te buta emberek véleményével?
utolsó, neked is? :( :D :)
na még egyet írok, hátha jobb belátásra bírom a kérdezőt, mert valamiért számomra értelmesnek tűnik.
mindenki nem lehet tökéletes. én is legalább háromféle dolgot szeretnék szakmailag kifogástalanul végezni, de egyszerűen nem megy, lehetetlen ennyi idővel, napi huszonnégy órával mindenben a topon lenni a mai világban.
szerintem saját magad felé felelj meg, azaz annyit eddz, amennyi jól esik, amennyit még be tudsz iktatni a rengeteg teendőd közé. és ne a nőkért, ne értünk, hanem magadért. én is az egészségemért kezdtem el edzeni, hogy ha szülök egy gyereket, annak akár negyvenévesen is legyen anyja.
a többivel nem kell törődni. legyél jó a munkádban, törődj a pároddal/magánéleteddel, családdal, barátokkal, legyen hobbid, és valamit sportolj is (utóbbi kettő egybe is eshet persze). a sportot nem hagynám el a helyedben, tényleg az egészséged miatt, főleg ha egész nap szellemi munkát végzel, legalább egy kis futást muszáj lenne beiktatnod, magadért.
el kell fogadni, mennyi időnk van, és beosztani, mi mennyire fontos, mire mennyit szánunk. ha te elégedett leszel magaddal, az lesz a legfontosabb. ez számít igazán, nem a mi (mások) véleménye.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!