Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem tudják felmérni, hogy egy picit izmos test is mekkora munka?
Létezik még a girnyó és a mackós is :D
meg a "hájasg**ci"xD
gyere sírj a vállamon
keress olyan lányt akinek nem ez számít vagy gyúrj, ne sirànkozz
Én speciel leszarom azt a fa sza kis testedet, HA NINCSEN ESZED.
Nem érdekel, hogy mennyi a kondibérleted, és mennyi pénzt ölsz bele a hülye szerekbe, meg az ilyen izékbe. Sokkal vonzóbb, ha hegyet mászva erősödsz meg, vagy mondjuk MUNKÁBAN (kertben, családiházat építve, vagy bármi). De ész nélkül ez sem ér semmit.
Csak ez a két alkat létezik számunkra... az ilyen gyúrós gyerekeknek meg agyuk nem létezik (nem feltétlenül rád gondoltam)...
Amúgy meg mire gondolsz, hogyan értékeljük? Minden egyes izomkötegnél vegyünk valami szépet? Mondjuk egy kocsit? Eléggé felértékeltem??!
Ilyen világban élünk, alapvetően aki nincs benne az adott dologban nem tudja, nem is akarja értékelni a másikat, ha benne van akkor meg az irigység miatt nem.
Én sose jártam konditerembe, normális sportokkal és fizikai munkával "edzek". Nem vagyok kigyúrva, de nem is vagyok nádszálvékony, aki ezek alapján szelektál lelke rajta. Amikor meg kiszabadulnak a potenciazavaros szetroidmajmok a konditeremből és oda kell állni a fizikai munkához lazán ledolgozom őket (nem egyszer előfordult) aztán csak hebegnek habognak. Amelyik lány ezt nem veszi észre és ez alapján dönt, lelke rajta, ennyi ésszel úgysem kellene:)
Neked is át kellene gondolni
pirike, miért vársz el észt, ha neked sincs? Milyen "hülye szerek meg izék"? Azt sem tudod, miről beszélsz, de kioktatod a másikat. Aztán hallottál már olyanról, hogy szellemi munka? Manapság sokan már azt végzik, és nem a kertben kapálnak. Sőt, képzeld, vannak már olyan lakások, amiknek kertjük sincsen! Így nekik marad a direkt testformálás, mint opció. Köztük rengeteg diplomás emberrel, egyetemistával és nem ostobával.
Eltekintve a kérdező személyétől a probléma valós, pirike iskolapéldáját mutatta be.
akkor elárulom neked, hogy egy nő is bele tudja magát képzelni a helyedbe, sőt! olyan lányként írom, aki edz is: a nők még nálad is sokkal nehezebben szednem magukra akármennyi, kicsi izmot is. mert ilyen a genetikánk, hogy inkább a zsírt tároljuk, és egy kicsit is formásabb kar, láb, fenék is komoly edzést, vagy hosszú hónapok évek munkáját rejti egy _átlagos_ nőnek (azaz vannak kivételek, de a nagy átlag tényleg nem az izmosodásra van "programozva".)
úgyhogy fejezd be a nyafogást. és eddzél tovább. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!