Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem tudják felmérni, hogy egy picit izmos test is mekkora munka?

Figyelt kérdés
Fogalmuk sincs róla mennyi idő,energia,edzés,pénz és kaja már csak egy enyhén izmos test felépítése is.Képtelenek értékelni.A kigyúrtat az ilyen ARNOLD alkat jelenti számukra,a sportos pedig aki 2-3 éve keményen edz és jelentőset fejlödött.És csak ez a két alkat létezik számukra.
2014. jún. 27. 10:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként igaza van a kérdezőnek sok munka kell. Azt is hallottam, hogy némelyik gyúrósnak az agya helyén is izom van. Most nem félek ezt kimondani így a számítógép mellett bátor vagyok. :-D
2014. jún. 27. 10:57
 12/39 piriiiiii ***** válasza:
52%
Elég probléma az, hogy minden ember bemegy a városba, és panelban lakik. Azt sem tudják, mi az, hogy természet. Hagyj békén, rendben? Ne mondj rólam semmit, amíg nem is tudsz rólam semmit. Én sem teszem ezt szemben Veled.
2014. jún. 27. 11:00
 13/39 anonim ***** válasza:
62%

A fiúk meg azt miért nem tudják felmérni, hogy a topmodell kinézet mennyi munka, pénz és lemondás?

Szóval röviden: ne általánosíts. Szerintem például sokkal jobban néz ki az a fiú, férfi, aki munkával, túrázással, normál sportok űzésével lesz normális módon izmos, a kifejezetten kigyúrt konditeremhuszárokhoz képest, az Arnold alkat meg egyáltalán nem tetszik.

2014. jún. 27. 11:03
 14/39 anonim ***** válasza:
60%

Ne csodálkozz, nyiss ki egy-két női magazint. A nőknek azzal mossák az agyukat, hogy két hét folyamatos hasprés után úgy néznek majd ki, mint a modellek, ha 3kg-nál nehezebb súlyzót emelnek, egy éjszaka leforgása alatt izmos karuk lesz, hogy egy hétig ha nem esznek szilárd kaját, vagy 1200 kalória alatt esznek, akkor majd jól néznek ki. Hogy a folyamatos kardio a megoldás, míg a súlyzó kifejezetten rondít.

Egyébként meg senkit nem érdekel, mennyit edzel, csak téged, senkinek nem kötelessége értékelni azt a munkát, amit te a saját testedbe ölsz. Ez a te dolgod, és ha mások elismeréséért csinálod, annak mi értelme?

2014. jún. 27. 11:04
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

aláírom, hogy rengeteg munka van vele. de ha nem magáért csinálja az illető,a saját jólétéért, azért, hogy jól érezze magát a bőrében, hanem _csak_ azért, hogy a női nemnek imponáljon, na nálam onnan felejtős.

nem fogom legyezgetni senki egóját sem, ha ez az elvárás, akkor edzhet napi 8 órát is és lehet Arnold, nem fog érdekelni. egy lány nem erre való (és persze fordítva sem).

úgyhogy ez a nevetséges elvárás, hogy ugyan a nők igenis ájuldozhatnának egy sort a nagy izmoktól (kb. erről szól a kérdés), kicsit visszataszító.

amúgy sem a nagyon kigyúrt fiúk tetszettek soha, bár az izmok valóban vonzók, van a két véglet között is bőven ember, szép, egészséges méretű izmokkal, és nem edzés-őrülettel és fanatizmussal, és nem is csak a nők, hanem az egészség miatt. nem is minden percben dicsérgettem az illetőt, az akkori barátomat, hogy milyen ügyes, hogy kétnaponta keményen edz. néha megemlítettem neki, hogy nekem ez jól esik, hogy így figyel magára, engem is motivál, hogy én is formásodjak stb. NÉHA. aki ennél többet vár, hogy az egóját legyezgessék, az tényleg nevetséges.

2014. jún. 27. 11:05
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
jusson eszedbe ugyanez, amikor egy olyan lányt zsírdisznózol le, akin van 10 kiló felesleg és baromi nehezen tudja leadni. rohadtul leszarjátok, hogy egy nőnek még több munka van abban, hogy vékonyak legyenek.
2014. jún. 27. 11:11
 17/39 A kérdező kommentje:

Hmmmm..úgy tűnik nem jött át a kérdés sokaknak.Nem azt kifogásolom,hogy nem istenítik a kigyúrt állatokat(mert ezt valójában megteszik elegen),csak néhány férfi testalkattal kapcsolatos kérdést átböngésztem itt és szinte az összes lány ilyen válaszokat adott:

"kigyúrt,ami szerintem undorító"és belinkeltek mellé valami agyonszteroidozott állatot

"na ez a vékonyabb,sportos alkat,amiben ugyan nincs annyi munka,de bejön" és jött egy ránézésre natural testépítő vagy élsportoló,aki hosszú évek óta építi izomzatát

szóval aki nem eddz ilyen fanatikus módon vagy nincs pénze minden kiegészítőt megtenni vagy csak nem ilyen a genetikája,az már gizda a szemükben.na ez nem fair,hogy valakit ennyi munka után is legizdázzanak.

2014. jún. 27. 11:14
 18/39 anonim ***** válasza:
30%
pirike versus modern day (:
2014. jún. 27. 11:17
 19/39 anonim ***** válasza:

na. akkor nekifutok harmadszorra is ezekután, mert ez az utolsó hozzászólásod kicsit másképp tálalja a problémádat.

a legtöbb _normális_ nőt, lányt kevésbé érdekli, hogy mennyire vagy izmos. igen, a külső megfog, ez az, ami először vonz, és később is örömmel vetik magukat a karodba. nem tagadom nőként, hogy ez tényleg vonzó. mert alapvetően egészséges állapotot sugall. ez biológia. az erős, az egészséges hím felé vonzódunk.

szerintem emögött nincs több, akinek olyan extra kívánságai vannak, hogy mekkora legyen a kerülete a bicepszednek, ésatöbbi, és ő maga csak ül a popóján mozgás nélkül, és ítélkezik feletted - nos ez mind felszínes, butus, abszolút hozzá nem értő lány/nő.

a másik, hogy a gyik-on rengeteg hülyeséget olvasni. az IQ-szint nem lehet valami nagy átlagban, és itt nem a tudásról, hanem az értelemről és érzelmi intelligenciáról beszélek. egy ilyen oldalon, ahol ismeretlen emberek beírnak bármit, általában trollkodnak vagy bántják egymást a sok segítő szándékú, komoly válaszoló mellett, én a helyedben nem adnék sokat az itteni szavakra.

engem is keserített már el komment, csak fordítva, a fiú/férfiak részéről, de ez annyira műprobléma. a gyik többet árt, mint használ.

úgyhogy ne törődj az ilyen ostobákkal.

peace. :) (kétszer írtam, utoljára azt az istenítőset... kb. reflexből, mert kb. csak napi szinten egy tucat hasonló "hangvételű" kérdés fut be. ezért bocs)

2014. jún. 27. 11:21
 20/39 A kérdező kommentje:

a szellemi munkát végzőket lesz_rják,legyenek azok is izmosak.végül is reggel 8-ra megy valaki dolgozni,délután 4-ig tart a munkaidő,tegyük fel 1 óra az oda-vissza út...kapásból 5 mire végzett,aztán ugye csinálni kellene valami kaját,mert szendivcsről nem fog izmosodni...este 6kor lemehet a konditerembe,ami persze nem a tőszomszédságban van,8-ig edz aztán irány haza és már aludhat is,ha reggel 6kor fel szeretne ébredni és persze eleget aludni,ami ismét csak fontos

nem gondolnak ezek semmire...

2014. jún. 27. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!