Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom nem túl gazdaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátom nem túl gazdaz, sőt. De már kezd kicsit kinos lenni számomra h sokszor van hogy én fizetek :S. Nemgáz?

Figyelt kérdés

mármint ha dolgozik éppen és van pénze akkor psze mindig meghiv mindenfélére de ez ált. nyáron van . De szokott olyan lenni hogy én hivom meg mozira de ez ált. ugy szokott kinézni hogy akkor derült ki h én hivom meg mikor már ott vagyunk mert ugye én fizetek mert nekem van egybe pénzem aztán nem fizeti vissza az ő részét . ok h utána meghiv vmire de ez kicsit már kinos :S... meg rendben , nekem van pénzem sok , neki meg alig de akkor most ne menjünk semerre ha neki alig van pénze ???? nemakarok folyton otthon ülni de ez már tényleg nem oké igy :S ... De am nem használ ki , sztem észre sem veszi h igazából mennyivel lóg már vagy nemtom. jó szemét vok h ezt mondom de akkoris. mer tényleg rendes ha van pénze akkor abból nagyon sokat költ rám ....nameg pl az óvszert is az utóbbi egy hónapban én álltam ....nálatok h van csajok ? mármint leginkább azok irjanak ahol a lánynak több pénze van..

18/L és 19

2010. jan. 4. 22:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
És a kisasszonynak miből van pénze???
2010. jan. 5. 01:56
 42/48 A kérdező kommentje:
kisasszony kap zsebpénzt :)
2010. jan. 5. 02:11
 43/48 anonim ***** válasza:

Az önmagában nem gáz, hogy a pasinak nincs pénze. Legalábbis egy normális kapcsolatban, ahol az érzelmek dominálnak, ott ez nem szabad, hogy gondot okozzon.

A baj ott van, hogy ő ezt nem kommunikálja le neked megfelelően. Tehát mondjuk a mozis esetnél az lenne a gerinces és korrekt megoldás, hogy megmondja, bocsi, nincs pénzem, nem tudom fizetni a mozit. Aztán akkor vagy átvállalod tőle, vagy kerestek más programot. Ha ezt normálisan megbeszélitek, akkor egyáltalán nem lehet ilyenből probléma. Csak a kulcs az, hogy meg kell beszélni.

Előző csajommal nálunk is sokszor előállt ez a helyzet. Egyetemisták voltunk, néha akadt egy-egy alkalmi munka, hol az egyikünknek volt pénze, hol a másikunknak. Volt, hogy el akartunk menni bulizni, csak mondtam hogy hát épp annyi pénzem van csak hogy hétvégén hazautazzak. Ha neki volt pénze, átvállalta. (Bár az is igaz, hogy nálunk kevesebbszer ugyan, de fordítva is előállt a helyzet. Meg az is igaz, hogy eszünkbe nem jutott volna egymás tartozásait nézni. Egy pár vagyunk, ahol tudjuk, segítjük egymást.)

Olyan is volt, hogy valami kevésbé pénzes elfoglaltságot kerestünk. Hidd el, nagyon jól lehet érezni magunkat szinte nulla forintból is, csak meg kell találni a módját.

2010. jan. 5. 06:38
 44/48 anonim ***** válasza:

tegnap 23:55: te meg vehetnél egy illemtankönyvet.

Egyébként meg ez hülyeség, hogy ő a pasi, akkor midnent fizessen ő. Persze, jó, ha a pasi nem egy anyámasszonykatonája, és gondoskodik a csajról, de ezalatt nem feltétlenül az anyagiakat kell érteni. Régen, amikor a férfi dolgozott, a nő meg a háztartást vezette, akkor igen, így volt elvárható, hogy ha valahová mennek, akkor a férfi fizet, hiszen ő a kereső. Csak azóta változott a világ.

HA ez valóban szerelem, akkor a kínos dolgokban is meg kel ltudni egyezni. ÉRtem én, hogy a pasinak irtó ciki lenne ezt kijelenteni, hogy bocsika, nuku pénz, de ha úgy van, bizony ki kell mondani. Sokkal cikibb elsumákolni, arra hagyatkozva, hogy a csaj úgyis állja majd.

2010. jan. 5. 07:00
 45/48 anonim ***** válasza:

gondolom tizenx évesek lehettek,ha zsebpénz meg gyám

irod,hogy ha dolgozik,azt rád költi...szavad nem lehet

párom amig nem melozott,addig reggelente kapott 500ast,csak hétköznap,hogy abbol reggel,délben kaja...nah,ezt oszd be...én meg kolisként kaptam heti -8ezret...evidens volt,hogy én fizetek pizzát,belépőt,vagy amerre mentünk,tudtam hogy áll,szépen elmagyaráztam neki,hogy nem fél évre tervezem vele,még 2 éve volt a diplomáig,mondtam,majd "behajtom" rajta ha keres,ne foglalkozzon ezzel...most dolgozik másoddiploma mellett,most ő fizet többmindent,mert engem otthonrol már nem támogatnak,dolgozni meg nem mindig tudok annyit ami elég.Ő akkoriban nem érezte cikinek,hogy vegyek neki kaját,cigit,fizessek be ide és ide,én meg most nem érzem cikinek,hogy fizesse már be a kolidijam,vagy akármit.

miért? mert szeretjük egymást,nem rövidtávú kapcsolatnak indult,nem is az lett,jópár éve együttvagyunk.

(nekem tabi kerül rengetegbe)

2010. jan. 5. 08:17
 46/48 anonim ***** válasza:

Ez szerintem butaság.

Nekem volt egy barátnőm, aki kifejezetten nem viselte el, ha én fizettem helyette. Úgy történt minden ilyesmi (mozi, kaja, akármi), hogy én kifizettem ő meg kérés / kérdés nélkül tuszkolta a kezembe a saját részét.

Szerintem nálatok is inkább ez lenne a fair - lévén téged támogatnak otthonról - hogy amikor a barátodnak van is pénze, akkor ne hagyd, hogy akkor aztán habzsi-döbzsi azt mind rádköltse, hanem kérdés nélkül fizetsd ki mindennek a felét. Akkor a barátodnak se lesz olyan "ciki", neked se, mert pont kétszer annyi programra tud "meghívni" a barátod és ritkábban kell neked állni a cehet.

2010. jan. 5. 09:33
 47/48 anonim ***** válasza:

Ha komoly a kapcsolat akkor meg tudjátok oldani.Egyrészt vegyél kicsit vissza az igényeidből ha lehet így mondani,ne menjetek drága helyre. Ha jó idő van,meg lehet oldani kint a szabadban egy csomó programot,meg moziba sem kell menni minden héten.

Amúgy írtad,hogy gyámja van,gondolom akkor nem csak anyagilag,de lelkileg sincs teljesen jól,és ezért bántja őt is valószínűleg nagyon.

Költsetek kevesebbet és próbáld megérteni a helyzetét.Neked sem magadtól hanem a szüleidtől van pénzed...

2010. jan. 5. 13:16
 48/48 anonim válasza:
Szerintem amíg nem ő mondja hogy mennyetek el valahova és utána nem várja el azt is hogy fizess nincs nagy gáz biztos nem akar kihasználni csak tényleg arról lehet szó hogy nem kap.
2010. jan. 5. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!