Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom nem túl gazdaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátom nem túl gazdaz, sőt. De már kezd kicsit kinos lenni számomra h sokszor van hogy én fizetek :S. Nemgáz?

Figyelt kérdés

mármint ha dolgozik éppen és van pénze akkor psze mindig meghiv mindenfélére de ez ált. nyáron van . De szokott olyan lenni hogy én hivom meg mozira de ez ált. ugy szokott kinézni hogy akkor derült ki h én hivom meg mikor már ott vagyunk mert ugye én fizetek mert nekem van egybe pénzem aztán nem fizeti vissza az ő részét . ok h utána meghiv vmire de ez kicsit már kinos :S... meg rendben , nekem van pénzem sok , neki meg alig de akkor most ne menjünk semerre ha neki alig van pénze ???? nemakarok folyton otthon ülni de ez már tényleg nem oké igy :S ... De am nem használ ki , sztem észre sem veszi h igazából mennyivel lóg már vagy nemtom. jó szemét vok h ezt mondom de akkoris. mer tényleg rendes ha van pénze akkor abból nagyon sokat költ rám ....nameg pl az óvszert is az utóbbi egy hónapban én álltam ....nálatok h van csajok ? mármint leginkább azok irjanak ahol a lánynak több pénze van..

18/L és 19

2010. jan. 4. 22:56
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
58%
A barátod alkalmi munkás,culáger,vagy mi?Tanul vagy dolgozik?Csak azért,mert ha dolgozik már,de csak néha,és hagyja,hogy TE álld a bulit,akkor jó nagy paraszt,és kihasznál.Ha még tanul,és csak nyári munka ideje alatt van pénze,akkor még valamennyire megértem,de akkor is lehetne többször gálánsabb.és fizethetne többször.Vagy legalább felajánlhatná.
2010. jan. 4. 22:59
 2/48 anonim ***** válasza:
79%
hát én is voltam már hasonló szituációban, mint fiú. És ez szörnyen megalázó helyzet volt, lehet nem mer erről veled beszélni, de én igazság szerint nem hoznám fel a dolgot, mert akkor az nagyon rosszul esne neki... Szóval ha nekem ezt mondták volna és sírva rohantam volna ki a világból, komolyan. És a lány is egy hatalmasat zuhant volna a szememben.
2010. jan. 4. 23:03
 3/48 A kérdező kommentje:
tanul még.elég nehéz helyzetben van mert nincsenek már szülei a gyámja meg nem mindig ad neki pénzt szóval végülis én megértem h ez a helyzet , meg mondom havan pénze akkor azt rám költi ált. de akkor sem tudom h ezzel mit kezdjek ezzel a helyzettel mert akkoris én érzem kinosnak h lány létemre van hogy én fizetek :S (mondjuk neki is ciki valszeg mertha télle nincs semmi pénze és mondom h menjünk ide meg oda jó -de neki nincs pénze- jó akkor fizetek én azt nem engedi ...de néha akkoris becsusszal :S
2010. jan. 4. 23:06
 4/48 A kérdező kommentje:
becsusszan
2010. jan. 4. 23:06
 5/48 anonim ***** válasza:
15%
Miért voltál hasonló szituációban?Tanuló voltál,és úgy nem volt pénzed,vagy nem volt munkahelyed önhibádon kívül?Mert ez a kettő még elfogadható.A többi eset viszont nem,mert k..va nagy taplóság.Ha sírva rohan el a fiú,ha nem.(A Férfi nem szokott sírva elrohanni,és nem nyúlja le a barátnőjét anyagilag.Ez különbözteti meg a fiútól!)
2010. jan. 4. 23:07
 6/48 A kérdező kommentje:
tényleg nincsen pénze ...nem csak "nem ad"
2010. jan. 4. 23:08
 7/48 anonim ***** válasza:
87%

neharagudj,de ez gáz:$.. akkor találjatok ki olyan progikat, amihez nem kell pénzt, vagy nem sokba kerül;) és beszéld ezt meg vele.

19L

2010. jan. 4. 23:08
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,ebben az esetben érthető,ha rosszul áll anyagilag.Ne járjatok el olyan gyakran ilyen helyekre,max havonta egyszer.Fizessetek ilyenkor felesbe,ha éppen kap a gyámjától pénzt,és akkor nem lesz gond.
2010. jan. 4. 23:09
 9/48 anonim ***** válasza:
Mármint a 23:07-es voltam.
2010. jan. 4. 23:10
 10/48 A kérdező kommentje:
félek h már én kergettem bele ebbe h fogadja el ha meghivom mert nem akartam folyton otthon ülni :S de nagyon sokáig tartott eleinte hogy meggyőzzem mert azért neki is nagyon ciki ez .... :S
2010. jan. 4. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!