Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom nem túl gazdaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátom nem túl gazdaz, sőt. De már kezd kicsit kinos lenni számomra h sokszor van hogy én fizetek :S. Nemgáz?

Figyelt kérdés

mármint ha dolgozik éppen és van pénze akkor psze mindig meghiv mindenfélére de ez ált. nyáron van . De szokott olyan lenni hogy én hivom meg mozira de ez ált. ugy szokott kinézni hogy akkor derült ki h én hivom meg mikor már ott vagyunk mert ugye én fizetek mert nekem van egybe pénzem aztán nem fizeti vissza az ő részét . ok h utána meghiv vmire de ez kicsit már kinos :S... meg rendben , nekem van pénzem sok , neki meg alig de akkor most ne menjünk semerre ha neki alig van pénze ???? nemakarok folyton otthon ülni de ez már tényleg nem oké igy :S ... De am nem használ ki , sztem észre sem veszi h igazából mennyivel lóg már vagy nemtom. jó szemét vok h ezt mondom de akkoris. mer tényleg rendes ha van pénze akkor abból nagyon sokat költ rám ....nameg pl az óvszert is az utóbbi egy hónapban én álltam ....nálatok h van csajok ? mármint leginkább azok irjanak ahol a lánynak több pénze van..

18/L és 19

2010. jan. 4. 22:56
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

isssstenemmm .... elárulom neked hogy igen ez a "van pénzem sok" is a gyorsaság miatt van, mert leirtam h van pénzem , aztán nem volt kedvem szöszmötölni h átirjam úgy h "helyes" legyen és mögé tettem h sok... huuu most milesz ???:O

és az h egybe van pénzem ugy értettem hogy nekem van egy 5000 ft.om neki meg 1500 apróba... igy értettem ...basszus ... viszont ez is mutat vmit rólad is hogy idejössz kötözködni ahelyett h a problémára koncentrálnál és megpróbálnál segiteni, nem ?:S.... mind1

...

akik segitettek azoknak meg köszi :)...végülis igaz , én tudom hogy milyen , azt is hogy nem állnak túl jól :S... majdcsak sikerül elfogadni valahogy...amugy nem szoktam követelőzni... sosem hozom fel ezt a "pénz" témát..max abba próbálok segiteni neki hogy beszéljen a gyámjával h ez igy nem okés ...

2010. jan. 5. 00:30
 32/48 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy számodra teljesen ismeretlen emberekről véleményt mondhatnál emberileg 10-15 soros problémája kapcsán.Nem az volt a kérdés,tud-e magyarul írni,ő tett fel egy kérdést,bár elismerem,naivnak és tudatlannak tűnő stílusban,de nem kioktatást várt,hanem válaszokat.A stílusoddal egyébkén Te is kiállítottál magadról egy bizonyítványt.Míg Neked alapvetőek bizonyos dolgok,másoknak nem.Ha szégyenletes,ha nem,nem az a dolgod,hogy ezt elemezgesd.Nyilván értelmes válasszal a kérdésre nem rendelkezel (apám,rossz volt a szórend!!!) ...
2010. jan. 5. 00:30
 33/48 anonim ***** válasza:
Holnap kommunikáció vizsgám lesz, arra gyakorlok.
2010. jan. 5. 00:31
 34/48 kolosszus22 ***** válasza:
00:21, akkor olvasd el még egyszer a kérdező írásait! Azt írja, hogy amikor a srácnak van pénze akkor költi rá(ezenkívül a leírás havi 10ropit említ, amiből nem könnyű tartalékolni).Viszont ha nincs egy fityingje sem, de a lány mindenképp el akar menni ide-oda akkor, hogy szálljon bele szerinted?
2010. jan. 5. 00:32
 35/48 anonim ***** válasza:

00:30

hímsoviniszta disznó vagyok, ezért nem vállalom be a véleményem :)

Három perc lett volna átolvasni és pár helyen bele-bele javítani. Ez minősít valamit, kb. mint az én kötözködésem, tudom.

2010. jan. 5. 00:34
 36/48 anonim ***** válasza:
00:21 vagyok,és nem gondolom,hogy ha havonta egyszer elmennek együtt valahova,megterhelő lenne,ha csaj a maga részét kifizetné,a srác meg az övét,és mondjuk az innivalót meg a kaját a csaj venné meg.Csak ugyebár mindennek a kulcsa a kommunikáció.Ebben a kapcsolatban ez nincs meg,és hogy ebben a csaj is hibás,azt elismerem.Többször kéne sétálni,kirándulni,igen.Viszont a havi egyszeri mozizás is beleférne,ha értelmesen megbeszélnék a dolgokat.
2010. jan. 5. 00:41
 37/48 A kérdező kommentje:

Milyen szépen kijelentetted hogy nincs meg a kommunikáció a kapcsolatba ...:/

elég sokat beszélgetünk erről de mindig ugyanott lyukadunk ki...majd ha lesz pénze akkor többször eltudunk járni...de nem is csak arról van szó... az óvszert is már én állom egy hónapja :/.. oké psze nem várom el hogy csak ő vegye mindig ..alap hogy énis .csak már kicsit tényleg kezdett furává válni a szitu, és a kérdést végülis felindulásból irtam ...ezen rágódtam már egy ideje és akkor gondoltam megirom a problámámat...már lenyugodtam ...

amugy miért lennék naiv ????erre tényleg kiváncsi vagyok...

2010. jan. 5. 00:54
 38/48 A kérdező kommentje:
ja és amugy psze h nem megterhelő ha én fizetem a felét , csak kiváncsi voltam hogy másnál is fennál -e ez a "probléma"...
2010. jan. 5. 00:55
 39/48 anonim ***** válasza:
Nem akartalak bántani.Viszont nem csak a Neked tetsző véleményeken kéne elgondolkodni.
2010. jan. 5. 01:36
 40/48 anonim ***** válasza:
Amúgy meg olvasd csak el,hogy éppen a TE védelmedben írtam,mivel a srác is állhatná néha a felét.Olvasd el végig a hozzászólásokat.
2010. jan. 5. 01:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!