Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Barátom nem túl gazdaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátom nem túl gazdaz, sőt. De már kezd kicsit kinos lenni számomra h sokszor van hogy én fizetek :S. Nemgáz?

Figyelt kérdés

mármint ha dolgozik éppen és van pénze akkor psze mindig meghiv mindenfélére de ez ált. nyáron van . De szokott olyan lenni hogy én hivom meg mozira de ez ált. ugy szokott kinézni hogy akkor derült ki h én hivom meg mikor már ott vagyunk mert ugye én fizetek mert nekem van egybe pénzem aztán nem fizeti vissza az ő részét . ok h utána meghiv vmire de ez kicsit már kinos :S... meg rendben , nekem van pénzem sok , neki meg alig de akkor most ne menjünk semerre ha neki alig van pénze ???? nemakarok folyton otthon ülni de ez már tényleg nem oké igy :S ... De am nem használ ki , sztem észre sem veszi h igazából mennyivel lóg már vagy nemtom. jó szemét vok h ezt mondom de akkoris. mer tényleg rendes ha van pénze akkor abból nagyon sokat költ rám ....nameg pl az óvszert is az utóbbi egy hónapban én álltam ....nálatok h van csajok ? mármint leginkább azok irjanak ahol a lánynak több pénze van..

18/L és 19

2010. jan. 4. 22:56
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó idő van,sétáljatok egyet,ha hideg van,legyetek nálatok,havonta csináljatok csak programokat.Ha szeret,akkor is szeret,ha éppen nem moziztok,vagy szórakoztok mindig.
2010. jan. 4. 23:13
 12/48 anonim ***** válasza:
62%

nem értem basszus mi bajod van. szereted??? ha igen akkor sajnálod tőle? én az utolsó filléremet oda adnám a barátomnak mert szeretem

pláne hogy nincs pénze és még sajnálja is nagyon, ráadásul ha van neki akkor ő költ rád

kicsit értékeld át a dolgokat

19L

2010. jan. 4. 23:15
 13/48 anonim ***** válasza:
78%
Nana,azért itt nem arról van szó,hogy sajnálja Tőle.Nem jól látod a helyzetet.Mindennek van bizonyos határa,amin túl már kihasználásnak minősül.Nem azt mondom,hogy ez az,mert írta,hogy mi van,de azért gondolj bele,a Kérdezőnek is kínos,ami érthető is.Másrészt a srácot is értem,hogy rossz neki.Majd ha elmegy dolgozni,akkor javul a helyzetük,persze csaj ha a srác is beszáll a költségekbe.
2010. jan. 4. 23:19
 14/48 A kérdező kommentje:

psze de ez nem arról szól h sajnálom e tőle... hanem alapvetően ő a fiú .. akkoris kellemetlen.

amugy 2 éve avgyunk együtt

2010. jan. 4. 23:20
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fog végezni a sulival a barátod?Utána már dolgozhat rendesen,és pénze is lesz.Akkor megoldódna ez a probléma.Addig is a gyámjától kapott pénzzel szállhat be néha a költségekbe.
2010. jan. 4. 23:23
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia szeretnék ehhez hozzászólni mivel én is voltam hasonló helyzetben , mi is két éve voltunk együtt , stb ... én is gyámság alatt voltam de csak 18 éves koromig (elv utána nem lehet gyámod uh nem értem miért van ez nála ha akarod elmondod) én se áltam vmi jól és engem is zvart , sztem ülj le és beszélj erröl a barátoddal de nagyon óvatosan , ez nagyon érzékeny téma , könnyen összetörheted az önbecsülését .
2010. jan. 4. 23:35
 17/48 A kérdező kommentje:
hát mivel még suliba jár ugy beszélték meg hogy minden hónapban kap egy 10E kb ...csak ezek el -el maradoznak ...:/
2010. jan. 4. 23:38
 18/48 anonim ***** válasza:
41%

figyelj, ha szeretitek egymást, akkor tényleg ne érdekeljen. ha nálunk ilyen helyzet állna elő, akkor egyértelmű lenne, hogy fizetem én a barátomét (ahogy mondod van pénzed). értem én h nem a pénzzel van probléma, hanem az elvvel. de bele kell törődnöd h ő nem tud minden hétvégén ide-oda vinni téged, és ha te ezt mégis igényled, akkor bizony nem kezdhetsz el hisztizni h márpedig menjetek de 1:1 arányban fizessetek.

nálunk azért nincs ilyen, mert egyikünknek sincs pénze :D de igazából szerintem simán lehet h többször hívtam már meg a barátomat, mint ő engem, mert neki csak a szülei adnak, én meg mégis ösztöndíjból élek (ami ugyan ki van számolva az utolsó fillérig, de ezt most hagyjuk:D) szóval igazából nem emlékszem rá, meg ha így is van, kit érdekel? mi már nem csinálunk ebből problémát :)

2010. jan. 4. 23:46
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért ehhez ismerni kellene a barátod jellemét is.Így látatlanban nehéz reálisan megítélni a helyzetet.Ha rendes,és majd,ha végzett a sulival,tényleg akar dolgozni,pénzt keresni,és most szégyenli a helyzetét,akkor kár volna bántani.Viszont,ha hajlamos a linkségre,akkor férjként is szívesen eltartatja majd magát.

Nem akarok ítélkezni,mert nem ismerem,TE tudod,milyen.

2010. jan. 4. 23:53
 20/48 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon vigyázz szegény önbecsülésére. Pl. én nagyon kiakadtam, amikor egyszer barátnőm fizetésnél elővette a tárcáját, hogy rendezi a részét... Még ha meghív, akkor is én fizetek (mondjuk az ő pénzével, de mégis, régi vágású vagyok). De általában az én dolgom fizetni. Ő kozmetikushoz meg fodrászhoz, műkörmöshöz stb jár, én ide valamivel ritkábban :).

Amúgy ha olyan sok pénzed van, vehetnél egy nyelvtan könyvet.

2010. jan. 4. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!