Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom nem túl gazdaz, sőt. De már kezd kicsit kinos lenni számomra h sokszor van hogy én fizetek :S. Nemgáz?
mármint ha dolgozik éppen és van pénze akkor psze mindig meghiv mindenfélére de ez ált. nyáron van . De szokott olyan lenni hogy én hivom meg mozira de ez ált. ugy szokott kinézni hogy akkor derült ki h én hivom meg mikor már ott vagyunk mert ugye én fizetek mert nekem van egybe pénzem aztán nem fizeti vissza az ő részét . ok h utána meghiv vmire de ez kicsit már kinos :S... meg rendben , nekem van pénzem sok , neki meg alig de akkor most ne menjünk semerre ha neki alig van pénze ???? nemakarok folyton otthon ülni de ez már tényleg nem oké igy :S ... De am nem használ ki , sztem észre sem veszi h igazából mennyivel lóg már vagy nemtom. jó szemét vok h ezt mondom de akkoris. mer tényleg rendes ha van pénze akkor abból nagyon sokat költ rám ....nameg pl az óvszert is az utóbbi egy hónapban én álltam ....nálatok h van csajok ? mármint leginkább azok irjanak ahol a lánynak több pénze van..
18/L és 19

Hmm..nézd, én sokakkal ellentétben elsőre megértettem, hogy mi a szitu! A barátod is szégyenli a helyzetet,szíve szerint fizetne, de nem tud mit tenni éppen ezért nem is nagyon erőltetné a pénzes szórakozási formákat. Tulajdonképpen te akarod, hogy ilyen helyekre járjatok és mivel ezt csak te engedheted meg magadnak ezért evidens, hogy fizetni is te fogsz. Hol itt a probléma?
Áhh, igen, a rossz berőgződések, hogy a férfinek illeik fizetni, stb.stb.
Ha csak az zavar, hogy a különféle helyeken te nyújtod át a pénzt a pultosnak, pénztárosnak, akkor add át neki a lét és majd ő fizeti ki.
Egyébként halkan megjegyzem azért ebbe az illem dologba sem kell nagyon beleélnie magát egy nőnek sem.
Én megtehetném ugyan, de ennek ellenére ált. csak az elején szoktam én állni a lány dolgait, később azért már van, hogy ő hív meg valamire v. felesben fizetünk. Azért nem szeretem ha minden pénzemet nőre kell költenem, úgyhogy lányok csak finoman az elvárásokkal!
23/F

Az, hogy gyorsan írsz, és elárulom, én is tudok elég gyorsan gépírni, még nem azt jelenti, hogy olyan nem létező nyelvtani szerkezeteket raksz össze, mint a 'nekem van pénzem sok, ill. a ' jó szemét vok h ezt mondom de...', nekem van egybe pénzem
ezek nem azért vannak így, mert tudsz úgy kb írni a klaviatúrán, hanem mert nem tudod hol kell vesszőt, szóközt, kötőjelet használni. Ha felteszel egy kérdést, legalább tiszteld meg az olvasókat és a válaszolókat azzal, hogy nyelvtanilag többnyire helyes, és nem írsz ős-döbbenet magyar mondatok.
Nem kioktatás volt, nem is cinizmus, megállapítás. És aki védelmébe veszi, az is kiállít magáról egy bizonyítványt.
És semmi közöm bármilyen irodalomhoz, nyelvtanhoz. Csak simán tudok helyes írni.
20/F

Nem tudom, én hiszek a vérvörös rózsában, a hölgyekkel szembeni udvariasságban (persze ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok cinikus), hiszek abban, hogy ha nem is a férfi hívta meg a lányt, vagy felesben fizetnek, akkor is a férfinak kell fizetni, hiszek ezenkívül a kézcsókban, és hiszek az epres gumiban.
Pasidat megkérdezted, hogy van-e kedve egyáltalán moziba menni úgy tényleg, vagy simán csak rád hagyja a dolgokat?
Amúgy a parkos cucc tényleg jó ötlet, bár ilyen hidegben inkább szeretkezzetek a meleg ágyba. Az nem kerül semmibe. Na OK, a gumi.

neked meg ha nem tetszik a kérdező nyelvtana, akkor ne válaszolj a kérdésre, hanem mondd h hülye, és lépj ki. nem kötelező elolvasni. ha ennyire jó vagy nyelvtanból, azt is tudhatnád, hogy a kérdésre egy teljesen mást kérdést megválaszolni illetlenség, és a "párhuzamos monológok" tökéletes példája. azért írt ki ide kérdést h arra kapjon választ. nem lehet mindenki mindenből ötös, nem hiszem h te pl. tudsz integrálni, ha meg igen, akkor nem tudsz 20 növényt latin névvel illetni. úgyhogy abba kellene hagyni a lenéző oktatgatást és más kérdésre menni, ha ebben vmi nem tetszik!
ja és még mielőtt lecsesznél h kisbetűvel, betűket rövidítve vagy netán vesszőket lehagyva írok, közlöm, hogy a diploma munkámat majd "a fentebb stílusban" írom
na ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!