Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz képest nagyon bizonygatni akartad -még képpel is -, hogy nem vagy az, egy fröcsögő buta tapló, pattogó, gusztustalan idiótának. :)
Na, vége a meccsnek, eddig értem rá. Jó éjt! :)
Nekem így is vicces volt, jól szórakoztam. :)
1. Volt egy magán uralkodni képtelen,idegbeteg k..ur.va anyázós poincsikutya aki hűen követi gazdáját.
2. Egy okoskodó lélekbúvár, önjelölt pszichológus aki két mondatból kiolvassa az egész személyiségem.
3. Meg egy megfelelési kényszeres, aki bár tudja, hogy nem igaz, amit mondanak róla ismeretlenül, azért magára veszi, és foggal-körömmel megpróbálja bizonygatni.
Látod, én nem bizonygattam, hogy nem vagyok idióta, ha Te annak látsz, hát ez van, akkor legalább nem okoztam utána csalódást. :)
Az szinte mindig a fuldoklás, kétségbeesés jele, ha valaki ezerszer elmondja, hogy ő bizony csak szórakozik. Szánalmas jelenség, amikor valaki több napon át ezt bizonygatja.
Még mindig seggbuta vagy sajnos.
Nagyon sajnállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!