Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számtalan huszonévest ismerek, akik 60 és 80 kiló között vannak, szóval vékonyak/átlagosak. Nem gyerekesek, mert kialakultak a férfias testarányaik, szőrzet, arcvonások...stb. Nem mondtam egyszer sem, hogy tinifiúkra gerjedek.
A barátom sem kamasz.
Fel kellene fogni, hogy a gyerektest nem itt kezdődik.
Ja, és senki sem pedofil, aki olyan emberre gerjed szexuálisan, akinek már fejlettek a másodlagos nemi jellegei. Az a pedo, aki egy épphogy pihésedő punijú, keskeny csípőjű, lapos kislányra, vagy egy keskeny vállú, csupasz testű, kölyökképű (+ még ehhez alacsony) srácra gerjed.
De hihetetlen, hogy ezt magyarázni kell valakinek...
attól, hogy te látatlanban kitalálod vkiről h zsírkoca, még semmi sem igazolódott be amit mondasz :D
ja, és simán lehet 89 kiló.
én vagyok 68 körül és sokkal vékonyabb vagyok mint a kérdező. ő izmos.
"a nők jönnek mindig azzal, hogy ha egy idősebb pasi egy tinilánnyal van/ vagy tetszik neki, hogy akkor az fúj mocskos pedofil."
Én sosem jöttem ezzel. Abban semmi beteges nincs, ha valaki vonzódik TESTILEG egy csinos tinilányhoz. Viszont az már elgondolkodtató, hogy ha egy idősebb pasit érzelmileg és intellektuálisan ki tud elégíteni egy tizenéves leányzó, és párkapcsolatban él vele. Nagyon ritka, hogy valaki érett legyen lelkileg annyi idősen.
attól, hogy te látatlanban kitalálod vkiről h zsírkoca, még semmi sem igazolódott be amit mondasz :D
Na Shades, mutass képet, hogy beigazolódjon!
Bár úgyis valaki más modell képét mutatnád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!