Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 17:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/161 anonim ***** válasza:
43%
Aham biztois azért sírnak itt napi szinten a vékony sovány férfiak, hogy nincs nőjük, meg ez kizáró ok, biztos olyan kelendőek. De ezek szerint van nekik is remény, ilyen zsírkocák buknak rá, vagyis ráfanyalodnak, mint pl. ez az idiótázgató. :D
2014. jún. 24. 19:24
 52/161 anonim ***** válasza:
78%

Az a pár mondat sokat elárul rólad, és nemcsak azok alapján mondtam, amit idéztem, hanem az egész "vitát" elolvastam.

Aki így beszél a másik emberről, mintha valami fogyatékos lenne attól, hogy nem felel meg a te ízlésednek, az bizony idióta. Aki közhelyeket csattogtat, és nem tudja elfogadni, hogy mások rendelkezhetnek más ízléssel, az bizony idióta.

Ezek alapján sajnos az vagy. Ha a valóságban nem vagy az, akkor a neten se viselkedj úgy, és meg van oldva. :)

2014. jún. 24. 19:25
 53/161 anonim ***** válasza:
51. Jaj, Te szegény, Te se ütöt a 60 kilót? :D
2014. jún. 24. 19:25
 54/161 anonim ***** válasza:

Nézd, ha tovább folytatod a zsírkocázást, azzal csak magadat hitelteleníted, mivel én pontosan tudom, hogy mellényúltál. :D

Még ilyen rendes is vagyok, hogy még tanácsot is adok, mert nekem fáj már nézni, ahogy égsz.

2014. jún. 24. 19:27
 55/161 anonim ***** válasza:

"nem tudja elfogadni, hogy mások rendelkezhetnek más ízléssel, az bizony idióta"

Pff egyedül nekem nem tetszett, nem fogyatéákosoztam (hiába ferdítesz), leírtam, hogy szerintem sovány, és ez Neked nem tetszett. Szóval akkor ki is az idióta, aki nem fogadja el más véleményét/ízlését? Saját magadról beszélsz, heeeee...:D

2014. jún. 24. 19:27
 56/161 anonim ***** válasza:
zsírkoca...látom beletrafáltam, sajnálom...:S :D
2014. jún. 24. 19:28
 57/161 A kérdező kommentje:
közbeszólhatok? :D :D [link] megfelel?
2014. jún. 24. 19:28
 58/161 anonim ***** válasza:

Nem azt írtad, hogy neked nem tetszik, és szerinted sovány, teljesen más volt a stílus. Ferdít a nénikéd.

Jöttél, hogy max. ilyen meg olyan p__icsáknak jöhet be, gyerekteste van, nem üti a 60 kilót...stb. Sértegetted őt, és kész. Ráadásul még sztereotip baromságokkal is kíntattad a népet.

Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de nem kellene olyanokkal jönni, hogy akinek tetszik az éretlen, vagy, hogy gyerekteste van, vagy akinek megfelel, az biztos dagadt, és ráfanyalodik.

Szánalmas.

2014. jún. 24. 19:31
 59/161 anonim ***** válasza:
Tyúkmellű, gyógytorna kell, nem edzés!
2014. jún. 24. 19:32
 60/161 anonim ***** válasza:
Köszi a közbeszólást :D amíg ők itt megölik egymást legalább engem elszórakoztatsz ;)
2014. jún. 24. 19:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!