Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/161 anonim válasza:
Most azt várod hogy azt mondjam ahhh odáig vagyok tőled meg vissza? Szép felső test de ez édes kevés ha csak nem felszines libát akarsz :*
24/161 A kérdező kommentje:
azt döntsd el te :D
2014. jún. 24. 18:27
25/161 anonim válasza:
Ilyen hasizommal vagy bűnronda vagy, vagy tömegpusztító fegyver annyira jóképű ;) az utóbbinak szorítok^^
26/161 A kérdező kommentje:
szerintem kettő közt valahol :D de nem tudom
2014. jún. 24. 18:35
27/161 anonim válasza:
Milyen hasizommal? MInden 17 éves sovány kisgyerek így néz ki, ha kicsit befeszít, meg enyhén felülről fényképez + megfelelő fényviszonyok!
29/161 A kérdező kommentje:
27/27..kiváncsi vagyok te hogy nézhetsz ki :D 2 éve eddzek szóval ne pattogj itt nekem
2014. jún. 24. 18:41
30/161 anonim válasza:
Na tipikus...akinek nem testzik, az egyből irigy, meg vajon ő hogy nézhet ki..ha ennyire el vagy szállva magadtól, akkor minek a kérdés? Jaaa, nyilván csak pozitív véleményekre vágytál. Kb. 60 kiló se vagy, szóval már 30 felüléstől bedurranak a kockák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!