Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 17:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/161 A kérdező kommentje:
mond milyet és küldöm :D
2014. jún. 24. 19:06
 42/161 anonim ***** válasza:
70%

" SCovány vagy, meg kicsit gizda, a kis tinipic.sáknak még bejössz, de egy érettebb nőnek ez kevés(ke)..."

Érettebb nő vagyok, nem tinilány, mégis a kérdezőnél vékonyabb barátom van. Te meg sajnos idióta vagy.

2014. jún. 24. 19:06
 43/161 A kérdező kommentje:
ha észrevetted volna az csak vicc volt :D ott a ":D" betű
2014. jún. 24. 19:07
 44/161 anonim ***** válasza:
33%
Köszönö, hogy leidiótáztál. Akkor én is ezen a szinten válaszolok: Attól hogy idősebb vagy, nem bizuts, hogy érettebb, ha gyerektestre gerjedsz. És sajnálom, hogy Neked csak ilyen jutott, biztos zsírdisznó vagy, elég gyakori a dagadt nő-sovány pasi kombó (uye rá vannak szorulva egymásra jobb híján) :DDD
2014. jún. 24. 19:10
 45/161 anonim ***** válasza:
78%

Te bőven a szintem alatt válaszoltál.

Én csak azt mondtam, hogy idióta vagy, mert az itteni megnyilvánulásaid erre engednek következtetni.

Nem lesz attól senkinek sem gyerekteste, hogy nem kigyúrt állat, nem vaskos, vagy nem "mackós", és nem az minősíti a másik embert, hogy mennyire érett.

Azon meg jót nevetek, hogy látatlanban kövérnek nyilvánítasz, főleg, hogy a közelében sem voltam soha, mivel jó 6-7 éve egy dekát nem híztam, és mindenki karcsúnak/csinosnak lát, vagy egyenesen soványnak (ízlés dolga).

De szerintem túl buta vagy ahhoz, hogy képes legyél elszakadni a nyomorult sztereotípiáktól. :)

2014. jún. 24. 19:14
 46/161 anonim ***** válasza:
Küldj egyet a karodról pls ;)
2014. jún. 24. 19:14
 47/161 anonim ***** válasza:

Úgy. Szóval Te látatlanban leidiótázhatsz, lebutázhatsz, de én nem kövérezhetlek le?

Áhh nincs is kedvem Veled beszélgetni. Na cupp a csülkeidre, pedo koca! :D

2014. jún. 24. 19:17
 48/161 anonim ***** válasza:
85%

Te adtál információt a szörnyen silány értelmi képességeidről, én viszont semmi információt nem adtam a testalkatomról. Szóval igen, lényegében úgy van, ahogy leírtad.

És csak tovább égeted magad, szóval jobb is, ha elkullogsz. :)

2014. jún. 24. 19:18
 49/161 anonim ***** válasza:

Információt? Két mondatból megállapítottad, hogy idióta vagyok, és én is két mondatból, hogy Te meg dagadt, akinek csak pálcikaemberek jutnak.

Na menj, játssz a csontvázaddal! :)

2014. jún. 24. 19:21
 50/161 anonim ***** válasza:
tényleg idióta vagy 61%-os
2014. jún. 24. 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!