Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 17:54
 111/161 anonim ***** válasza:

Nem győzködlek, csak kijavítottam, amit hibásan mondtál rólam.

Ezt teszem megint:

Nem azokkal elegyedek szóba, akik benyalnak nekem, hanem akik szimpatikusak.

Mire alapoztad mégis ezt? :)

2014. jún. 24. 21:44
 112/161 anonim ***** válasza:

Akkor magadat győzködöd mert, felnyitottam a szemed és lelkiismeret-furdalásod van, amiért idegen pasikkal levelezgetsz meg küldözgeted nekik a képeid. :D

Mert a zsírkocáknak elég egy kedves szó, és egyből leállnak ismerkedni, mert el vannak hanyagolva, ezért bárkivel leállnak barátkozni, aki egy jót szól nekik. Amúgy tuti már a kérdezőt is meglested a fas.zbúkon. :D

2014. jún. 24. 22:02
 113/161 anonim ***** válasza:

Hidd ezeket, ha téged boldoggá tesz.

Elveszítettem az érdeklődésem, sajnálom. :D

Minden jót! :)

2014. jún. 24. 22:03
 114/161 anonim ***** válasza:
Jó éjt, kucu! Éhes disznó makkal álmodik :)
2014. jún. 24. 22:05
 115/161 anonim ***** válasza:

január óta ismerem, és nem azért barátkozott velem, mert kedves lettem volna vele. kiírtam egy kérdésben a problémáimat, ő írt normális választ, mire én írtam neki privit és segített.

mindjárt már érezze magát az ember sz arul azért is mert barátságos? :D meg ebből az következik, h elhanyagolt zsírkoca?

neked sem volt gyerekszobád, és anyád sem szeretett az egyszer tuti biztos..

2014. jún. 24. 22:06
 116/161 A kérdező kommentje:
na jólvan állítsál már magadon..nelegyen nagy a szád névtelenül..rossz napod vagy mi? ha te annyirra nagy sztár lennél akkor nem ezen az oldalon lógnál
2014. jún. 24. 22:07
 117/161 anonim ***** válasza:
115. Na de csak igazam van. Mert leállt olyanokkal is beszélni, mint Te, aki k.ur.va any.ázott, és most is a szádra veszed anyám. :D
2014. jún. 24. 22:09
 118/161 anonim ***** válasza:

most veszem számra akárkinek is az anyját úgy, hogy ő is látja, szóval ez nem lehetett szempont. :D

meg amúgy is olyan szinten vagy hulladék, h megérdemled.

2014. jún. 24. 22:11
 119/161 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ki mondta, hogy nagy sztár vagyok? Amúgy ez a lúzerek oldala ezek szerint vagy mi? Ja akkor már értem miért van itt Shade meg a pincsikutyája, az 53 %-os, aki hűen követi és issza minden szavát (hozzászólását). :D

Csordaeffektus. Megbántottam a kis barátnőjét, és egyből jött ide vauzni, meg szitkozódni. :D

2014. jún. 24. 22:13
 120/161 anonim ***** válasza:
0%
Olvasás nélkül nyomja a piros kezeket, néha ideböfög valamit, de azért titkon figyeli a szívszerelmét, hogy mikor kell bevédeni, meg megtámadni a megtámadóját. :D
2014. jún. 24. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!