Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem a szívszerelmem, csupán barát.
attól, hogy látom, hogy egy emberi hulladék vagy, még nem vagyok senkinek sem a pincsikutyája. de persze jó ezzel takarózni..
na meg ahhoz kevés vagy, h megbánts itt bárkit is...
mivel bántottad volna meg? hogy lekövérezed a kb. 50 kilóját? :DDD
mit foglalkoztam volna a kérdéssel mikor csajoknak szólt? :D
tudtommal nem vagyok nő.
most téged az zavar, hogy megmondtam én is, h idióta vagy? önálló döntés volt, h idekommenteljek, Shades még csak be sem linkelte nekem a kérdést. olvasgattam és megtaláltam majd véleményt közöltem. jó tudni, h már ezért is van, aki megszól xD
várj, még megálltam félúton.
egy kérdés: miért nem merted őt megnézni képen? :D
ha vkivel egyetértek, akkor már utána megyek? ha nem írt volna egy betűt sem, akkor is ugyanez lenne a véleményem.
a kérdezőnek nincs gyerekteste, és nem lesz attól senki sem rendellenes, hogy felnőtt nő létére tetszik neki egy vékony férfi. és nem törvényszerű, h ettől kövér lenne, semmi alap nincs ehhez a feltételezéshez. ráadásul róla még tudom is, h nem az. :D
akárki lett volna itt, közbeszólok, és le lett volna ugyanúgy kvázva az anyád, ne aggódj!
utálom az olyan embereket akik képtelenek elfogadni azt h nemcsak az lehet a norma amit ők gondolnak. ennyi.
ha meg nem nézed meg, akkor ne mondd hkövér mert magadat égeted! :D és inkább csak homokba dugtad a pofád mert nem tudod elfogadni ha vki eltér attól amit arrogánsan kijelentettél mint egy csökönyös paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!