Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 17:54
 121/161 anonim ***** válasza:

nem a szívszerelmem, csupán barát.

attól, hogy látom, hogy egy emberi hulladék vagy, még nem vagyok senkinek sem a pincsikutyája. de persze jó ezzel takarózni..

2014. jún. 24. 22:23
 122/161 anonim ***** válasza:

na meg ahhoz kevés vagy, h megbánts itt bárkit is...

mivel bántottad volna meg? hogy lekövérezed a kb. 50 kilóját? :DDD

2014. jún. 24. 22:26
 123/161 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Azon is látszik, hogy idejöttél, a kérdéssel nem is foglalkoztál, csak egyből velem (mert vitába keveredtem a kis barátoddal). Megtisztelő a figyelmed, de most már Figyi! Nézd! Bot! Hopp, hozd vissza! :D
2014. jún. 24. 22:27
 124/161 anonim ***** válasza:

mit foglalkoztam volna a kérdéssel mikor csajoknak szólt? :D

tudtommal nem vagyok nő.

most téged az zavar, hogy megmondtam én is, h idióta vagy? önálló döntés volt, h idekommenteljek, Shades még csak be sem linkelte nekem a kérdést. olvasgattam és megtaláltam majd véleményt közöltem. jó tudni, h már ezért is van, aki megszól xD

2014. jún. 24. 22:30
 125/161 anonim ***** válasza:
Pfff hamar visszahoztad.
2014. jún. 24. 22:32
 126/161 anonim ***** válasza:

várj, még megálltam félúton.

egy kérdés: miért nem merted őt megnézni képen? :D

2014. jún. 24. 22:34
 127/161 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy megmondtad a "véleményed", hanem hogy mások után mész, és mint bólogató jancsi, ugyanazt szajkózod, és bevéded, mint egy kisgyereket, mert őt "ismered". Állj már a sarkadra ha férfi vagy, légy önálló! Ja, a k.urva an.yázás az saját vélemény volt, bocs... :D:D
2014. jún. 24. 22:35
 128/161 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy nem merem, hanem egyszerűen nem érdekel. Pláne mióta tudom, hogy ilyen barátai vannak. :D
2014. jún. 24. 22:36
 129/161 anonim ***** válasza:

ha vkivel egyetértek, akkor már utána megyek? ha nem írt volna egy betűt sem, akkor is ugyanez lenne a véleményem.

a kérdezőnek nincs gyerekteste, és nem lesz attól senki sem rendellenes, hogy felnőtt nő létére tetszik neki egy vékony férfi. és nem törvényszerű, h ettől kövér lenne, semmi alap nincs ehhez a feltételezéshez. ráadásul róla még tudom is, h nem az. :D

akárki lett volna itt, közbeszólok, és le lett volna ugyanúgy kvázva az anyád, ne aggódj!

utálom az olyan embereket akik képtelenek elfogadni azt h nemcsak az lehet a norma amit ők gondolnak. ennyi.

ha meg nem nézed meg, akkor ne mondd hkövér mert magadat égeted! :D és inkább csak homokba dugtad a pofád mert nem tudod elfogadni ha vki eltér attól amit arrogánsan kijelentettél mint egy csökönyös paraszt.

2014. jún. 24. 22:39
 130/161 anonim ***** válasza:
Kitérdekel, hogy néz ki? Ő feltételezte, hoghy idióta és buta vagyok (egy mondatból), erre írtam, hogy akkor én meg ugyanúgy előítélettel azt feltételezem, hogy zsírdisznó.
2014. jún. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!