Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy erős volt, hogy egyből leidiótázott annyi alapján, amennyit akkor látott belőled, de bebizonyosodott azóta, hogy eléggé igaza volt.
Kijelentettél egy butaságot, ami őt zavarta, ezért kifejtette, hogy miért gondolja idiótaságnak. Ezután nemhogy érveltél volna, vagy kifejtetted volna normálisan, hanem olyan stílusban nyomod azóta, mint valami lakótelepi cigánypurdé. Vagy mint valami pszichopata.
Míg ők azt kifogásolták, amit írtál, te megkérdőjelezted annak a lánynak a kapcsolatát, a hűségét, valamint úgy disznóztad, ahogy az általánosban szokták a kicsik a kövér lányokat piszkálni, holott még képet sem láttál róla. Gondolkozz már picit!
Ugyan én is elítélem ha valaki a szájára veszi a másik édesanyját, de őszintén szólva meg tudom érteni az indulatot feléd.
Aha értem, szóval szerinted én indulatosan pattogok egy anonim oldalon feleslegesen, de mások indulatát (anyázását) meg tudod érteni felém ugyanitt. Oké, rendben, nincs több kérdésem! Legalább ne a saját mondataitoknak mondanátok ellent a következővel. :D
A stílusom meg a hölgy felé, már megmagyaráztam előtte:
"Köszönöm, hogy leidiótáztál. Akkor én is ezen a szinten válaszolok"
Te nemcsak pattogtál, hanem tapló, gusztustalan módon vádoltad minden vacakkal azt a lányt, és kb. az egész életéről kitaláltál itt valami mesét.
Ők meg csak abból gazdálkodtak, amit ideírtál, az volt a téma.
A vita eredeti tárgya a kérdező teste, valamint az, hogy tetszhet-e a vékonyabb test felnőtt nőknek is, vagy nem.
Mivel te nem tudtad elviselni, hogy a hiedelmed/önáltatásod ellenére tetszhet, megpróbáltad ezt a nőt hitelteleníteni azáltal, hogy megpróbáltad a semmire alapozva úgy beállítani, hogy ő kövér, elhanyagolt, meg miegymás. Könyörögve kérlek, értsd már meg, amit mondunk! Nem tudok mást látni emögé, mint súlyos frusztrációt, komolyan kezdek aggódni érted...
Kit vádoltam mivel? Hiteltelenné tenni, kit? Lejáratni, hol? Egy anonim oldalon? Ti tényleg itt éltek, bexarok, kis közösség, ezek is már január óta barátkoznak itt, és jönnek védeni egymást. Komoly. :D
Nem is ismerem a zsírkocát, szóval aki magára veszi (venné) egy ismeretlen véleményét, az meg is érdemli. Pl. a Te önértékelési zavaromról szóló elmélkedésed is röhögve olvasom, mert még mindig jobban ismerem magam, mint Te (3 mondatból). De nem ez az első eset, hogy önjelölt pszichológusokkal találkozom itt, akik meg akarják fejteni a másikat, csak azt nem látják, hogy az meg röhög a gép másik oldalán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!