Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik azt sokan, hogy a nők 20-25 éves koruk körül már elkezdenek lerobbanni, hanyatlani, értéktelenedni?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz.

2014. jún. 23. 18:30
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Megint csak azt bizonyítottad, hogy ostoba vagy. :)

1. Egy nőt nem lehet szétb__aszni a közhiedelemmel ellentétben.

2. 19 éves korom óta élek szexuális életet, és 3 emberrel feküdtem le (egyik sem alkalmi volt, mind kapcsolat), és a mostani elég jó eséllyel az utolsó. Szóval a legnagyobb rosszindulattal sem lehetne rám azt mondani, hogy valaha is habzsoltam volna a f__aszt.

Csak azt tudom megerősíteni, hogy azért vitázunk veled, mert egyszerűen rakat ürülék, amit leírsz. Ennyi. :)

2014. jún. 23. 21:15
 32/32 anonim ***** válasza:

Lehet, sőt biztos, hogy nőként másként látom ezt az egészet, de a környezetemben a többség jobb irányba változott. Felszabadultabbak, érettebbek, nem éretlen, kísérletező bakfis kislányok, levetették a hülye trendjeiket, sokkal jobban öltöznek, már nem gyerekképűek, magabiztosabbak, sugárzanak. Bár sok férfinak meg pont a kislányos stílus jön be.

(az más kérdés, hogy aki nem sportol, az úgy szed fel kilókat tárhető testalkatra, ahogy idősödik, de sztem nem feltétlenül igénytelen csak azért vki, mert nem olyan lapos a hasa, mint egy deszka, ha egyébként arányos a testalkata, ápolt, jól öltözik, és jól érzi magát a bőrében)

Akik rosszabbul néznek ki az ismeretségi körömben, azok az alábbi kategóriák:

-olyan egyetemre ment, ahol kutató lett, ott meg kinézik maguk közül azt, aki törődik magával - semmi arcápolás, semmi smink, "praktikus", nőietlen ruhák és haj (közben meg a színekre, divatra való vágyát úgy elégíti ki, hogy mindenféle színű cuccot együtt hord, pedig régebben normálisan összeválogatta őket, most meg mint egy lelakott hippi), folyton fáradt, kialvatlan, az arca beesett

-15-18 évesen volt a topon, mert az arca alapvetően pár évvel idősebbnek tűnt, igazi klasszikus szépség volt... utána durván lefogyott, és az arca is mellé idősödött, csak még beesettebb is lett

-rossz frizurát választott

-megmaradt a tinis ruházkodási, sminkelési stílusánál, ami még jobban idősítette, mert egy huszonéves emberhez már röhejesen nézett ki

-kiégett, kiélt arcú (durva éjszakai élet, durva smink, cigi stb.)

-tetovált szemöldök

2014. jún. 23. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!